• AdSense - droga donikąd ?

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 AdSense - droga donikąd ?

przez amorphe 8 maja 2016, 11:05
W sumie to nie problem z forum, ale ... tutaj się z tym spotkałem...
Otóż chodzi o reklamy - czasami "przypadkiem" ;) mi się w takową kliknie i czasami spotyka mnie zonk...
Zdarzyło mi się to już kilka razy, ale teraz na to zwróciłem uwagę - np. Ucando czy przypadek reklamy Netii i ich internetu Max100.
Po kliknięciu w ową reklamę przekierowuje mnie do :

Obrazek

Jaki jest sens wciskać coś, co prowadzi na manowce... ?
Wiem, że reklamy są personalizowane (przez wujka, bo akurat szukałem info o ofertach internetu i nie tylko - Ucando) ale po co klikać w baner, jak to okazuje się czynnością "chybioną"

Re: AdSense - droga donikąd ?

przez Google Adsense [BOT] 8 maja 2016, 11:05

#2 Re: AdSense - droga donikąd ?  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 8 maja 2016, 14:08
Niestety, nie mam wpływu na to, co Google zamieszcza w banerach - wpływ mam jedynie na wielkość banerów i sposób ich wyświetlania. Jedyne, co mogę zrobić, to skontaktować się z Google i powiadomić ich o tym, że reklamy prowadzą donikąd.

Re: AdSense - droga donikąd ?  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 8 maja 2016, 14:08