• Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

przez czorny 14 czerwca 2014, 17:02
Witam.

Jak napisałem w temacie po dzisiejszych pracach konserwacyjnych funkcja szukaj działa inaczej lub nie działa wcale bo niczego nie wynajduje nawet prostych słów, które są na pewno w nie jednym wątku.
Prykładowo:Acer - nie wyświetla żadnych wyników.

Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

przez Google Adsense [BOT] 14 czerwca 2014, 17:02

#2 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

przez lakier 14 czerwca 2014, 19:32
Witam

Też zauważyłem ten sam problem.

#3 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

przez Edek 14 czerwca 2014, 19:44
U mnie też nie działa.

#4 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.

przez Vogelek23 15 czerwca 2014, 00:01
Proszę o cierpliwość - z uwagi na konserwację, indeksowanie zostało wyłączone. Wszystko wróci do normy po zakończeniu prac, czyli od godz. 5.00 rano.

#5 Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 15 czerwca 2014, 15:59
Jak wspomniałem wyżej, indeks wyszukiwarki został odbudowany i "szukajka" działa już prawidłowo. Niniejszym więc zamykam temat.

Re: Funkcja "Szukaj" nic nie znajduje.  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 15 czerwca 2014, 15:59