• Hello. Nice to meet all

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Hello. Nice to meet all

przez Nac5ja 8 grudnia 2021, 04:33
I'm from Seoul Korea and have been in the hardware development side of computers for 5years now.

Its always nice to have a place to bounce ideas off others to help narrow down problems.

I hope to learn more from the gurus here and maybe be able to fix some more equipment as I always seem to find something to work on.

Very nice site and informative. I like this. Once again hello to everybody.

Thank you.

Re: Hello. Nice to meet all

przez Google Adsense [BOT] 8 grudnia 2021, 04:33

#2 Re: Hello. Nice to meet all

przez Vogelek23 8 grudnia 2021, 15:02
Hi Nac5ja, you're very welcome. Thanks for your kind words. It's nice to meet you in our humble community!

Nac5ja napisał(a):I hope to learn more from the gurus
There are no gurus here ;) We are all equal members, and different colours of our nicks are only the matter of functions performed :)

Re: Hello. Nice to meet all

przez Google Adsense [BOT] 8 grudnia 2021, 15:02
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).