• Hity AlleDrogo...

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#21 Re: Hity AlleDrogo...

przez Usunięty Użytkownik 402 12 grudnia 2011, 23:19
gathor napisał(a):Co prawda nie mam konta na alledrogo, ale już coś zdołałem tam wygrać
Ciekawe ile ludzi daje się nabrać... a zwłaszcza po tak czystym gramatycznie mailu

http://www.newsfix.pl/index.php/2010/10 ... llegro-pl/

Sprawa stara jak świat, widać ten sam ,,admin " się bawi. :D

Re: Re: Hity AlleDrogo...

przez Google Adsense [BOT] 12 grudnia 2011, 23:19

#23 Re: Hity AlleDrogo...

przez gathor 13 grudnia 2011, 10:37
Ciekawe jaka jest szansa, że dostałeś tego meila od zespołu allegro :D

Nie wiem, ale właśnie skontaktowałem się z Allegro kiedy i w jaki sposób zostanie mi wypłacona nagroda ;)

#25 Re: Hity AlleDrogo...

przez digix 14 grudnia 2011, 22:59
Może jakieś muzeum się skusi. ;-)

#26 Re: Hity AlleDrogo...

przez striker 14 grudnia 2011, 23:16
Znajdzie się jakiś zapaleniec :)

#28 Re: Hity AlleDrogo...

przez Vogelek23 20 grudnia 2011, 17:31
danb napisał(a):Może ktoś chętny ??:)
Aukcja zniknie, dlatego pozostawiam pamiątkę - screen z opisu, z zaznaczonym fragmentem, który szczegółowo opisuje przyczyny usterki ;)

Obrazek

#29 Re: Hity AlleDrogo...

przez tomcio 20 grudnia 2011, 20:07
To w ramach offtopicu powiem wam, że zdarzyło mi się naprawiać laptopa który około miesiąc czasu leżał na "umrzyku".

#30 Re: Hity AlleDrogo...

przez Pablo2k5 20 grudnia 2011, 20:18
tomcio napisał(a):To w ramach offtopicu powiem wam, że zdarzyło mi się naprawiać laptopa który około miesiąc czasu leżał na "umrzyku".

Świeć Panie nad jego khmmmm... "procesorem". :wtf:

#31 Re: Hity AlleDrogo...

przez michal3411 20 grudnia 2011, 20:25
tomcio napisał(a):To w ramach offtopicu powiem wam, że zdarzyło mi się naprawiać laptopa który około miesiąc czasu leżał na "umrzyku".

W takim razie mogłeś napisać że został wskrzeszony. :D

#32 Re: Hity AlleDrogo...

przez tomcio 20 grudnia 2011, 20:28
Laptop tak, nieboszczyk niestety... Nos dochodził długo do siebie...

#33 Re: Hity AlleDrogo...

przez skomy 21 grudnia 2011, 10:11
tomcio napisał(a):Laptop tak, nieboszczyk niestety... Nos dochodził długo do siebie...

Trzeba było na początku oddać do ozonowania :P

#35 Re: Hity AlleDrogo...

przez gathor 21 grudnia 2011, 14:26
Nie alledrogo, ale ebay tym razem ;)
Obrazek

#36 Re: Hity AlleDrogo...

przez Vogelek23 21 grudnia 2011, 15:02
Obrazek

Chyba mam omamy: przez samowznoszącą się osobę...? :wtf:
Lub może: automatycznie wzniesioną. W wolnym tłumaczeniu: wywindowaną ;)

#37 Re: Hity AlleDrogo...

przez gathor 22 grudnia 2011, 15:26
Z ciekawości płytę kupiłem i oto co zobaczyłem

Obrazek Obrazek Obrazek
Płyta ładnie natłuszczona ?topnikiem?, a przy okazji brak cewki, a kondensator pewnie sam odpadł... Ale na pewno działa dobrze

\\edit
Dziękuję koledze farmer za zwrócenie uwagi na brak fotki z niedoborem cewki... Dane uzupełniam ;)
Obrazek

#38 Re: Hity AlleDrogo...

przez tomcio 22 grudnia 2011, 19:37
Cewka odpadła sama jak płyta się "wypiekała" w piekarniku.

#39 Re: Hity AlleDrogo...

przez Macpod 23 grudnia 2011, 10:32
Ostatnio miałem 2 płyty od Acerów (Quanta ZG5), obie po piekarniku, brak chociaż jednej cewki to chyba oznaka użycia piekarnika...

#40 Re: Hity AlleDrogo...

przez gathor 23 grudnia 2011, 10:40
Patrząc na sposób przytopienia folii pod wentylatorem myślę, że jednak było to coś w rodzaju opalarki/hotAir-a. Ponadto po piekarniku, tak dobrze natłuszczona płyta ładnie by się zarumieniła ;)

Re: Hity AlleDrogo...

przez Google Adsense [BOT] 23 grudnia 2011, 10:40
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).