HP PROBOOK 455 G4. Płyta to DAX93AMB6G0 REV:G Model x93a KBC: Nuvoton NPCE586HA0MX Procesor: AMD A10-9600P AM960PADY44AB BIOS GD25Q128 16MB
Witam, po zaprogramowaniu biosem ze strony producenta, laptop działa. Problemem jest komunikat : ''system is booting in manufacturing program mode''
z tego co orientuję się brak jest podstawowych danych laptopa. Z naklejki mam jedynie Prodid, s/n, model i w zasadzie to wszystko. Chciałem wyłączyć ten komunikat, zrobić to programem BIOS Configuration Utility poprzez edycję config.txt. Niestety to nie zadziałało. Mógłbym przeszukać stary bios(to co z niego zostało) bo na nim nie chce się uruchomić. Ale nie wiem gdzie szukać tych danych.

Po wpisaniu z poziomu Biosu danych które posiadam
SKU NUMBER
SYSTEM BOARD CT NUMBER te dwa strzelałem
nadal pozostaje:
FEATURE BYTE
tego nie mam, gdzie to znależć
Proszę o jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam
Witam, po zaprogramowaniu biosem ze strony producenta, laptop działa. Problemem jest komunikat : ''system is booting in manufacturing program mode''
z tego co orientuję się brak jest podstawowych danych laptopa. Z naklejki mam jedynie Prodid, s/n, model i w zasadzie to wszystko. Chciałem wyłączyć ten komunikat, zrobić to programem BIOS Configuration Utility poprzez edycję config.txt. Niestety to nie zadziałało. Mógłbym przeszukać stary bios(to co z niego zostało) bo na nim nie chce się uruchomić. Ale nie wiem gdzie szukać tych danych.

Po wpisaniu z poziomu Biosu danych które posiadam
SKU NUMBER
SYSTEM BOARD CT NUMBER te dwa strzelałem
nadal pozostaje:
FEATURE BYTE
tego nie mam, gdzie to znależć
Proszę o jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam