• Myjka ultradzwiękowa Skymen JP-040S czy warto ?

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. Tytuł wątku powinien zawierać skrócony opis problemu.
  2. Treść wątku powinna zawierać rozszerzony opis problemu oraz sformułowane pytanie.
  3. Nie jest dozwolone umieszczanie załączników w postaci kompletnych instrukcji/schematów/wsadów BIOS, ani linkowanie do tych plików, zamieszczonych na innych stronach. Dozwolone jest wyłącznie umieszczenie fragmentu instrukcji/schematu, który ułatwi autorowi diagnostykę lub naprawę sprzętu z wątku. W jednym temacie można zamieścić nie więcej, jak jedną stronę instrukcji/schematu.
  4. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, który opisuje usterkę więcej niż jednego sprzętu. W takich przypadkach należy utworzyć osobne wątki dla każdego sprzętu.
  5. Nie jest dozwolone zakładanie tematu, mającego charakter zapytania o schemat, boardview, zdjęcia płyty, wsad BIOS lub instrukcję serwisową. Do takich zapytań służy dział ZAPYTANIA O SCHEMATY/BIOS.
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Myjka ultradzwiękowa Skymen JP-040S czy warto ?

przez adamex 6 maja 2011, 22:38
Znalazłem taką myjkę ultradzwiękową w bardzo atrakcyjnej cenie:

Skymen digital ultrasonic cleaner JP-040S

Można już ją nabyć w cenie 400$ z darmową przesyłką z HongKongu

Jej główną zaletą są duże rozmiary zbiornika 300x240x150 co pozwala na umycie większości płyt z którymi ja się spotkałem. Posiada wbudowaną grzałkę o mocy 200W.

Proszę o jakieś porady czy warto jest w to zainwestować.

Re: Myjka ultradzwiękowa Skymen JP-040S czy warto ?

przez Google Adsense [BOT] 6 maja 2011, 22:38

#2 Re: Myjka ultradzwiękowa Skymen JP-040S czy warto ?

przez kmkm2 8 maja 2011, 12:11
Myślę że, warto. Musi tylko kolega pamiętać o ewentualnym cle i vat 23%.

#3 Re: Myjka ultradzwiękowa Skymen JP-040S czy warto ?

przez h3nry 9 maja 2011, 19:48
Grzałka 250W ,
ultrasonic power: 200W
Pojemność 10,8L do tego zawór spustowy , czego chcieć więcej przy tej cenie
Obrazek

#4 Re: Myjka ultradzwiękowa Skymen JP-040S czy warto ?

przez kmkm2 27 maja 2011, 22:56
Kupił kolega tą myjkę? Jeśli tak to jak się sprawuje?

Re: Myjka ultradzwiękowa Skymen JP-040S czy warto ?

przez Google Adsense [BOT] 27 maja 2011, 22:56
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).