Dzień dobry, mam problem z włączeniem otóż tego tabletu zgodnie z wpisanym tematem: Quicki 702, wszelkie dane są dodane w załączniku. Otóż problem polega na tym, że przy włączeniu zatrzymuję się na logo "Apollo" i koniec działania; tak się zawiesza. Z ładowaniem tabletu nie ma problemu. O ile dobrze pamiętam nastąpiło zawieszenie się na jakimś programie i chyba już wtedy wyłączenie nie pomogło i trzeba było czekać aż się rozładuje i następnie naładować. Szukałam rozwiązania i wiem, że istnieje rozwiązanie z wgraniem nowego softa, pobrałam go już ze strony producenta gdyż gdzieś indziej jest mi trudno odnaleźć do tego typu modelu. Więc opcja jest przez microSD lecz uprzednio czytając instrukcję widzę, że ktoś z innym modelem miał problem, po zainstalowaniu nie działa sieć 3G, czyli kolejny kłopot. Mam nadzieję, że znajdą się tu eksperci którzy udzielą dobrej rady, niestety gwarancja mi przepadła...
Z góry dziękuję za pomoc i liczę na kompetentne odpowiedzi nie oczekuje komentarzy typu uwłaczających jakiejkolwiek godności temu sprzętowi choć wiem, że wyczynem technologii to on w żadnym wypadku nie jest. Po prostu chcę, żeby zadziałał i spróbuję wykrzesać jeszcze z niego jakieś siły razem z wami bo szkoda, żeby tak bezczynnie leżał:)
Z góry dziękuję za pomoc i liczę na kompetentne odpowiedzi nie oczekuje komentarzy typu uwłaczających jakiejkolwiek godności temu sprzętowi choć wiem, że wyczynem technologii to on w żadnym wypadku nie jest. Po prostu chcę, żeby zadziałał i spróbuję wykrzesać jeszcze z niego jakieś siły razem z wami bo szkoda, żeby tak bezczynnie leżał:)
Last edited by gathor on 9 July 2013, 00:02, edited 1 time in total.. Reason: Po znakach interpunkcyjnych wstawiamy spację. Post poprawiłem.