• Jeśli w zakładce schematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś innego?

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Jeśli w zakładce schematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś innego?

by poldi 12 July 2013, 13:00
jak w temacie.

Re: Jeśli w zakładce schematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś innego?

by Google Adsense [BOT] 12 July 2013, 13:00

#2 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by novitech 12 July 2013, 13:11
Podaj konkretny link.

#3 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by poldi 12 July 2013, 13:26
viewtopic.php?f=43&t=25663&hilit=k51io

nie wiem czy to schemat i czym się różnią

#4 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by grisza69 12 July 2013, 13:36
poldi wrote:https://www.elvikom.pl/viewtopic.php?f=43&t=25663&hilit=k51io

nie wiem czy to schemat i czym się różnią

Nie, to nie jest schemat, dwie wersje BV do dwóch rev 2.0 i 2.1.

#5 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by poldi 12 July 2013, 13:39
To co tam jest dokładnie.

#6 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by grisza69 12 July 2013, 14:22
Board View.

#7 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne  [SOLVED]

by marek216 13 July 2013, 06:49
grisza69 wrote:Board View.

Jak by wiedział z angielska to by pewnie nie pytał ;)
Po naszemu są to widoki płyty - rozmieszczenie elementów, itd.

#8 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by pawel80 13 July 2013, 13:32
Witam
Nie trzeba znać angielskiego żeby wiedzieć co to jest Board View i jak z niego korzystać.
Wystarczy tylko trochę wysiłku i przejrzeć forum ;-)
viewtopic.php?f=232&t=18191
Pozdrawiam
Paweł

#9 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by poldi 13 July 2013, 23:28
Z angileska wie jak tłumaczyć i się domyślał że jakiś screen z płyty.
Ale się z tym nie spotkałem i chciałem się coś więcej dowiedzieć.

#10 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by grisza69 14 July 2013, 11:04
poldi wrote:Z angileska wie jak tłumaczyć i się domyślał że jakiś screen z płyty.
Ale się z tym nie spotkałem i chciałem się coś więcej dowiedzieć.

Patrząc się na ilość Twoich postów nie przypuszczałem, że jeszcze nie spotkałeś się z BV, liczę że odpowiedź kolegów wszytko wyjaśniła ;)

#11 Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by Vogelek23 14 July 2013, 20:43
Kolego "poldi" - niemal 3 lata na forum, ponad 200 postów i nie wiesz, w jakim dziale należy zadawać takie pytania? Ja rozumiem, że dział NAPRAWA LAPTOPY HARDWARE jest punktowany i można przy okazji "dorobić" na bonusowy schemat, ale ostrzeżenie za nieprzestrzeganie p. 9.5. Regulaminu bądź zasad działu jest dużo mniej korzystne, niż te parę dziesiątych punktu, które Ci zdjąłem.

Re: Jeśli w zakładce shematy jest boarview to znaczy że to jest schemat czy coś inne

by Google Adsense [BOT] 14 July 2013, 20:43