• Pytanie od nowej

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Pytanie od nowej

przez nela29 19 sierpnia 2013, 14:30
Cześć chłopaki,
Jestem tu nowa i jeszcze się nie ogarnęłam do końca :) Powiedzcie mi proszę w jaki sposób mogę zdobywać punkty aby móc ściągać interesujące mnie schematy? Czy tylko wrzucając inne na forum? Mam ich trochę, ale w tego co widzę to są już w dziane download :(

Re: Pytanie od nowej

przez Google Adsense [BOT] 19 sierpnia 2013, 14:30

#2 Re: Pytanie od nowej  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 19 sierpnia 2013, 22:50
FAQ -> Załączniki -> Mam za mało punktów, aby ściągnąć potrzebny załącznik. Co mam zrobić?

Przejrzyj działy punktowane, sprawdź, co się w nich znajduje i przeszukaj swoje zasoby pod kątem plików, możliwych do zamieszczenia na forum. Punktowane są nie tylko schematy, ale także BoardView, zdjęcia płyt w wysokiej rozdzielczości (obustronne), a w przyszłości także sprawdzone wsady BIOS (zgrane z pamięci flash działających laptopów).

nela29 napisał(a):Cześć chłopaki
Hmmm...?
https://www.elvikom.pl/wiolad-u7809.html
:mrgreen:

Re: Pytanie od nowej  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 19 sierpnia 2013, 22:50