Sprawny układ AMD 216-0674026 ściągnięty z uszkodzonej płyty, oczywiście za pomoca odpowiedniego profilu. Sprawa niby prosta, wyczyścić, zakulkować i gotowy do montażu. Na filmikach z tego co widzę za pomocą dużego grotu robimy kulę cyny, potem plecionka i po sprawie.
Zastanawia mnie jedna rzecz, co z profilem, z tego co zauważyłem to układ podczas tego zabiegu dość mocno sie nagrzewa, nie ulegnie uszkodzeniu? Może powinno się jakieś spoiwo rozlutownicze używać i obniżyć temperaturę grota? Jak to u was wygląda.
------------------------------------------------------------------
ps. Pomyliłem działy, prosze o przeniesienie tematu na WARSZTAT.
Zastanawia mnie jedna rzecz, co z profilem, z tego co zauważyłem to układ podczas tego zabiegu dość mocno sie nagrzewa, nie ulegnie uszkodzeniu? Może powinno się jakieś spoiwo rozlutownicze używać i obniżyć temperaturę grota? Jak to u was wygląda.
ps. Pomyliłem działy, prosze o przeniesienie tematu na WARSZTAT.
Востаннє редагувалось Vogelek23 в 31 Жовтня 2013, 00:47, всього редагувалось 2 разів.. Причина: Przeniesiono z: Naprawa Laptopy Hardware.
Kolega, zdaje się, otrzymał już wcześniej ostrzeżenie, m.in. za nagminne zamieszczanie tematów w niewłaściwych działach - proszę więc zwrócić na to szczególną uwagę, by nie sprowokować kolejnego.
Kolega, zdaje się, otrzymał już wcześniej ostrzeżenie, m.in. za nagminne zamieszczanie tematów w niewłaściwych działach - proszę więc zwrócić na to szczególną uwagę, by nie sprowokować kolejnego.