• Przelotka pod padem - brak ścieżki.

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Przelotka pod padem - brak ścieżki.

adeq4 21 Листопада 2013, 16:35
Witam. Oderwałem dwa pady pod południem na płycie asusa s6f. Pady A28 i AH28. Dziwi mnie, że do padów nie idą żadne ścieżki, a jednoznacznie na schemacie widać, że połączenia są potrzebna. Pogrzebałem jednak w powstałym otworze i ukazała się przelotka. Może tak być, że przelotka pod padem się z nim łączy ?

Зображення

Зображення

Re: Przelotka pod padem - brak ścieżki.

Google Adsense [BOT] 21 Листопада 2013, 16:35

#2 Re: Przelotka pod padem - brak ścieżki.

WIOLAD 21 Листопада 2013, 18:28
adeq4 написав: Może tak być, że przelotka pod padem się z nim łączy ?

Może.

#3 Re: Przelotka pod padem - brak ścieżki.

adeq4 22 Листопада 2013, 09:28
Jaką polecacie reperaturkę ? Postawić w dołkach dodatkowe kule powiedzmy 0.4 ?

#4 Re: Przelotka pod padem - brak ścieżki.

danon1 11 Листопада 2014, 18:06
Witam
rozwiązał kolega problem ? jeżeli tak to może podzieli się na forum doświadczeniami ?

Dzięki i pozdrawiam

#5 Re: Przelotka pod padem - brak ścieżki.  [РІШЕНО]

adeq4 7 Січня 2015, 13:43
Z tego co pamiętam, to najpierw przygrzałem hotem mniejszą kulę na PCB i dopiero kładłem układ. W tym modelu jest laminat cienki jak pergamin, często puszczają kule albo odrywają się pady pod północą. A dodatkowo slot ram pod układem powoduje, że płyta się cała gnie...

Re: Przelotka pod padem - brak ścieżki.  [РІШЕНО]

Google Adsense [BOT] 7 Січня 2015, 13:43

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість