• Jakie termopady polecacie?

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Jakie termopady polecacie?

milytuner 1 Січня 2014, 17:08
Tak, jak w temacie, pytam się gdyż ostatnio kupiłem na allegro, jednak po pierwszym użyciu poleciały na dno szuflady, gdyż nie oddawały ciepła... Macie jakieś sprawdzone sklepy?

Re: Jakie termopady polecacie?

Google Adsense [BOT] 1 Січня 2014, 17:08

#2 Re: Jakie termopady polecacie?

adamex 1 Січня 2014, 17:52
Fujipoly SARCON GR-m 6W/mk. Jest to termopad drogi, ale dobry.

#3 Re: Jakie termopady polecacie?

adam1114 1 Січня 2014, 22:25
Nie chce być czepialski, ale temat mniej więcej tyle samo na forum razy wałkowany jak topnik ....

#4 Re: Jakie termopady polecacie?

milytuner 2 Січня 2014, 08:33
Jedyne co znalazłem to debata co jest lepsze miedziana blaszka czy termopad, bez wyszczególnienia jaki termopad i dlaczego.

#7 Re: Jakie termopady polecacie?

adamex 2 Січня 2014, 17:06
Kolega Tom, używa tego niebieskiego czy siwego?

#8 Re: Jakie termopady polecacie?

tom 3 Січня 2014, 08:01
Używam jednych i drugich.

#9 Re: Jakie termopady polecacie?

KamilWroclaw 1 Лютого 2014, 21:29
Ja używam AG Chemia 6W, sprawdzają się naprawdę dobrze. Można je dostać w większości sklepów i cena też nie zabija.

Dlaczego te? Przekonałem się po czyszczeniu HP ProBook (modelu nie pamiętam). Jak lapka dostałem, na "fabrycznych" termopadach potrafił się wyłączyć przy przeglądaniu internetu, po wymianie pasty i padów, temp. nie przekraczała 70*C w stresie przez 2h.

#10 Re: Jakie termopady polecacie?

dominik555 2 Лютого 2014, 05:36
Panowie czy ktoś korzystał z termopadów 14W/mK jakie można spotkać na aukcjach? Jaka jest ich jakość? Czy ta przewodność cieplna to nie jest jakiś chwyt marketingowy?

Re: Jakie termopady polecacie?

Google Adsense [BOT] 2 Лютого 2014, 05:36
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей