• Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

rafal749 8 Березня 2014, 20:35
Witam,
otrzymałem taki układ od dostawcy ma jakaś rysę jak by pęknięcie na rdzeniu. Czy ten układ może działać.
Jeszcze się z takim czymś nie spotkałem, dlatego takie pytanie.

Зображення
Зображення

Pęknięcie jest nad literą I.
Pozdrawiam.

Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

Google Adsense [BOT] 8 Березня 2014, 20:35

#2 Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

matisblu 8 Березня 2014, 21:00
Witam.
Coś podobnego widziałem kiedyś w jakiejś Tośce tylko tam układ był montowany fabrycznie.
Na miejscu Kolegi reklamowałbym bo jeśli układ się nie podniesie to będzie na Kolegę.
Pozdrawiam

#3 Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

Vogelek23 8 Березня 2014, 21:09
Bezwzględnie reklamować, nie wlutowywać. Rdzeń pęknięty, prawdopodobnie po upadku.

#4 Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

rafal749 9 Березня 2014, 21:07
Też tak myślałem ale wolałem zapytać. Towar już zgłosiłem trochę poczekam bo układ zamawiałem z Chin. Paczka wyglądał na dobrze zabezpieczoną. Myślę że to taki dostawca bo zamawiałem jeszcze inne układy tamte też nie wyglądają dobrze.

#5 Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

arvika 9 Березня 2014, 21:37
rafal749 написав:Myślę że to taki dostawca bo zamawiałem jeszcze inne układy tamte też nie wyglądają dobrze.

Bądź przygotowany na to, że pieniędzy możesz nie odzyskać...

#6 Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

rafal749 9 Березня 2014, 21:42
Już jedne śmieci dostałem , kasa został zwrócona ale nie odsyłałem wadliwego towaru. Ten dalej stoi przy tym że towar ok, sprawny 100 %. Musze do niego odesłać towar i zwróci mi prawdopodobnie kasę.

#7 Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

arvika 9 Березня 2014, 22:19
Obawiam się że nie będziesz miał ani towaru ani kasy ;) Obym się mylił.

#8 Re: Uszkodzony rdzeń G86-771-A2

rafal749 15 Квітня 2014, 21:50
Pieniądze odzyskane, trochę to trwało ale najważniejsze że nie zostałem z niczym.

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей