• Rozjechana Strona

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Rozjechana Strona

przez wit2 13 lutego 2014, 06:03
Przed chwilą. [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/portal/includes/functions.php on line 615: Creating default object from empty value
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/portal/includes/functions.php on line 615: Creating default object from empty value
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/portal/includes/functions.php on line 615: Creating default object from empty value
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3822)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3822)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3822)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3822)

Re: Rozjechana Strona

przez Google Adsense [BOT] 13 lutego 2014, 06:03

#2 Re: Rozjechana Strona

przez figofag 13 lutego 2014, 17:34
Mam to samo od wczoraj.
Chciałem załączyć zrzut ekranu ale nie mogę również dodawać zdjęć.

#3 Re: Rozjechana Strona

przez WIOLAD 13 lutego 2014, 17:44
Dzisiaj wielokrotnie pojawił się ten sam problem u mnie około godziny 17stej.
Dodatkowo brak polskich liter.
Problem występuje na stronie głównej.

#4 Re: Rozjechana Strona

przez Vogelek23 14 lutego 2014, 18:37
wit2 napisał(a):Przed chwilą. [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/portal/includes/functions.php on line 615: Creating default object from empty value
Tylko tyle? Jaka przeglądarka? Przykładowy link (skopiowany z paska adresu), pod którym występuje błąd?
Proszę przelogować konto oraz wyczyścić cache swoich przeglądarek i sprawdzić, czy błąd nadal występuje.

#5 Re: Rozjechana Strona

przez wit2 14 lutego 2014, 23:12
Przeglądarka chrome. Pierwsza strona forum przed logowaniem. Wszystko zgodnie jak kolega pisze. Błąd występuje co jakiś czas trudno powiedzieć dokładnie w jakich odstępach czasu. Pozdrawiam.

#6 Re: Rozjechana Strona

przez Vogelek23 14 lutego 2014, 23:29
figofag napisał(a):Chciałem załączyć zrzut ekranu ale nie mogę również dodawać zdjęć.
Zdjęcia można dodawać. Załącz zrzut.

WIOLAD napisał(a):Dodatkowo brak polskich liter.
A jakie zamiast tego?

wit2 napisał(a):Pierwsza strona forum przed logowaniem.
To znaczy, jeśli jest Kolega niezalogowany, to problem istnieje, zaś po zalogowaniu już nie?

#7 Re: Rozjechana Strona

przez wit2 14 lutego 2014, 23:32
W tej chwili problem nie występuje. I po i przed. Pozdrawiam.

#8 Re: Rozjechana Strona

przez figofag 14 lutego 2014, 23:35
U mnie ta strona się zatrzymała. Nie zmienia się liczba punktów ani liczba nieprzeczytanych postów. I tylko jak wejdę na stronę "Portal" na każdej innej jest dobrze.
Obrazek

#9 Re: Rozjechana Strona

przez Vogelek23 15 lutego 2014, 00:28
figofag napisał(a):U mnie ta strona się zatrzymała.
Wyczyściłeś cache przeglądarki? Przelogowałeś się?

#10 Re: Rozjechana Strona  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 14 kwietnia 2014, 02:26
Przyczyną opisywanych problemów była literówka w kodzie strony.
Za prawidłowe zgłoszenie Kolega wit2 otrzymuje bonus - 30 punktów.

Re: Rozjechana Strona  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 14 kwietnia 2014, 02:26