• Odblokowanie wątku.

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

Re: Odblokowanie wątku.

przez Google Adsense [BOT] 11 czerwca 2014, 01:24

#2 Re: Odblokowanie wątku.  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 12 czerwca 2014, 01:27
Jest to wynikiem dodania modyfikacji do optymalizacji adresów URL (SEO). Zgłoszona niedogodność zostanie oczywiście usunięta, jednak dopiero po tym, jak modyfikacja SEO zadziała na forum w 100% poprawnie - szacuję, że to będzie około 1 miesiąca.

Zauważ też, że pomimo wygenerowania błędu, dana czynność moderacyjna zostaje wykonana w pełni prawidłowo. Wybadałem, że błąd wyświetla się dość sporadycznie - odkąd dodałem kod SEO (3 miesiące temu), miałem dokładnie cztery razy tę planszę z błędem (a przecież sporo zamykam, otwieram, przenoszę, usuwam itd).

#3 Re: Odblokowanie wątku.

przez Vogelek23 7 lipca 2014, 21:36
SEO już wdrożone (etap pierwszy), zatem - dotrzymując obietnicy - naprawiłem przy okazji zgłoszoną niedogodność. Potestuj sobie zamykanie i otwieranie wątków w wolnej chwili i jeśli będzie wszystko w porządku, zakroj pażausta etu tiemu.

Re: Odblokowanie wątku.

przez Google Adsense [BOT] 7 lipca 2014, 21:36