• Apple AirPort Extreme A1143 - wadliwy port WAN

To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).

#1 Apple AirPort Extreme A1143 - wadliwy port WAN

przez dobrykamil 5 grudnia 2013, 01:49
Witam.

Mój AirPort Extreme z jakiegoś powodu nie może uzyskać adresu IP przydzielanego przez serwer DHCP. Zrobiłem już reset kilka razy, wgrywałem poprzednie firmware'y ale bez skutku. Po włożeniu kabla, mała zielona dioda LED świeci sie, więc port jakieś tam oznaki życia ma.Stało sie to z dnia na dzień, ot tak. Czy ktoś z forumowiczów spotkał sie wczesniej z podobnym problemem?

Re: Apple AirPort Extreme A1143 - wadliwy port WAN

przez Google Adsense [BOT] 5 grudnia 2013, 01:49

#2 Re: Apple AirPort Extreme A1143 - wadliwy port WAN

przez varungargi 1 sierpnia 2014, 11:46
Have you tried giving a Static IP to that port, just to check the port is working 100% fine ?

Re: Apple AirPort Extreme A1143 - wadliwy port WAN

przez Google Adsense [BOT] 1 sierpnia 2014, 11:46
To jest wątek ARCHIWALNY. Możesz odpowiedzieć w nim tylko wtedy, gdy Twój post zawiera rozwiązanie problemu (Regulamin forum p. 12.1).