• f2110bte10v - jak zaprogramować

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 f2110bte10v - jak zaprogramować

tati82 1 Серпня 2014, 11:17
Mam problem z układem umieszczonym w płycie cannes/bonn rev 1.1 Samsung R522.
Nie działa prawidłowo klawiatura. Proszę o informację jak zaprogramować układ, czy istnieje jakiś programator.

Re: f2110bte10v - jak zaprogramować

Google Adsense [BOT] 1 Серпня 2014, 11:17

#2 Re: f2110bte10v - jak zaprogramować

grisza69 1 Серпня 2014, 12:29
Układ fabrycznie zaprogramowany, ogólnie dostępny np. tutaj KLIK w cenie niższej nic cena programowania (ostatnio doszły mnie słuchy że serwisy w PL biorą około 150 zł za programowanie KB :roll: )

#3 Re: f2110bte10v - jak zaprogramować

tati82 19 Серпня 2014, 14:03
Przekładając w samsungach KBC (używane) klawiatura nie działa poprawnie więc trzeba go przeprogramować. Gdzie można kupić taki programator

#4 Re: f2110bte10v - jak zaprogramować

grisza69 19 Серпня 2014, 16:05
Nie spotkałem się z takim problemem, na Twoim miejscu po zamontowaniu układu zrób aktualizacje BIOS, jeżeli KB wymaga programowania to powinno się automatycznie zaktualizować do właściwego pliku.

Korzystasz z klawiatury zewnętrznej.

Generalnie do serii KB90XX korzystam z programatora polecanego na rosyjskich forach czy ruszy z tym układem - nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć - przy zakładaniu tego układu nie mam żadnych problemów z jego działaniem.

Ale możesz porównać sygnały z noty katalogowej.

H8S 2110B.pdf

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

#5 Re: f2110bte10v - jak zaprogramować

tati82 20 Серпня 2014, 07:32
grisza69 написав:Nie spotkałem się z takim problemem, na Twoim miejscu po zamontowaniu układu zrób aktualizacje BIOS, jeżeli KB wymaga programowania to powinno się automatycznie zaktualizować do właściwego pliku.

Korzystasz z klawiatury zewnętrznej.

Generalnie do serii KB90XX korzystam z programatora polecanego na rosyjskich forach czy ruszy z tym układem - nie potrafię jednoznacznie odpowiedzieć - przy zakładaniu tego układu nie mam żadnych problemów z jego działaniem.

Ale możesz porównać sygnały z noty katalogowej.

H8S 2110B.pdf

http://www.kocham-basie.pl/f2110bte10v- ... p-913.html

na tej stronce jest napisane iż można programować.

Już dałem sobie radę z problemem ale chciał bym wiedzieć czy ktoś wie jak to zaprogramować, tak na przyszłość.

Re: f2110bte10v - jak zaprogramować

Google Adsense [BOT] 20 Серпня 2014, 07:32
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість