• Nie jest dobrze....

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Nie jest dobrze....

от grisza69 23 Август 2014, 09:34
Miałem nadzieję, że osoby reprezentujące większe portale internetowe mają choć krztę oleju w głowie.
Niestety, powoli postępuje era głupoty i totalnej ignorancji:
KLIK

Chłop chyba nie ma pojęcia, jakimi narzędziami marketingowymi włada - już widzę dzieciaka, który mając ~12 lat bez kontroli rodziców poprawia właściwości karty...
Co o tym sądzicie?

Re: Nie jest dobrze....

от Google Adsense [BOT] 23 Август 2014, 09:34

#2 Re: Nie jest dobrze....

от Macpod 23 Август 2014, 11:50
Ja już widzę wybuchające kondensatory...
Z drugiej strony jest to nagroda za głupotę, chociaż moderator powinien chyba ingerować wtedy, gdy rady są szkodliwe.
Ale skoro jednemu się "udało" to wszyscy już mają najlepszy środek na każdą usterkę:)

#3 Re: Nie jest dobrze....

от pawel80 23 Август 2014, 11:57
Ciekawe, dlaczego to dopuścili, przecież szkodliwość jest podwójna dla sprzetu i zdrowia.
Jedz pan potem kurczaka pieczonego w takim piekarniku. :wtf:

#4 Re: Nie jest dobrze....

от marek216 23 Август 2014, 22:34
Panowie, dla wielu wyznacznikiem jest: jemu zadziałało, a serwisanci to zdzierusy.

Jeszcze się nie przyzwyczailiście?

A na forach "pracy technicznej" różne debilizmy można spotkać, święte jest myślenie "ważne że działa".

#5 Re: Nie jest dobrze....

от patol 24 Август 2014, 09:35
marek216 писал(а):"ważne że działa".

Nieważne jak długo...

#6 Re: Nie jest dobrze....

от Vogelek23 24 Август 2014, 18:16
Pierwszym pytaniem, zadanym klientowi podczas wizyty w serwisie, powinno być: "czy chce pan jak najtaniej, czy jak najtrwalej?" - koszt zakupu kuchenki gazowo-elektrycznej z termoobiegiem zwróci się Wam po 10-tym kliencie :lol:

#7 Re: Nie jest dobrze....

от jurek1980 25 Август 2014, 21:33
Czytałem to wcześniej. Miałem nawet napisać do admina tudzież webmastera, ale dałem sobie spokój. Mam tylko jedną nadzieję, że Ci którzy sobie usmażą karty w piekarniku więcej nie odwiedzą tego portalu. Najgorsze jest to, że potem karty trafią na allegro jako: "uszkodzone, nietestowane, kupiłem nową".

#8 Re: Nie jest dobrze....

от Usunięty Użytkownik 402 28 Август 2014, 21:54
pawel80 писал(а):Ciekawe, dlaczego to dopuścili, przecież szkodliwość jest podwójna dla sprzetu i zdrowia.
Jedz pan potem kurczaka pieczonego w takim piekarniku. :wtf:

Zobacz najpierw kto to napisał. Wygląda na to że sam się dopuścił. ;)

Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).