• Błędny zapis godziny postu

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Błędny zapis godziny postu

by jurek1980 22 September 2014, 16:10
Przykład postu z dzisiaj aktywacja-windows-8-blad-0x8007232b-t34737.html
Jak widać zapis godziny mojej ostatniej odpowiedzi to 15:52 podczas gdy de facto była 16:52 W odpowiedzi powyżej mojej jest nawet godzina 16:38 poprawienia/dodania informacji, na którą odpisywałem. Wygląda na to, że gdzieś błędnie ustawiona jest strefa czasowa lub dana przy zapisie postu jest GMT+1 a nie GMT +2.

Re: Błędny zapis godziny postu

by Google Adsense [BOT] 22 September 2014, 16:10

#2 Re: Błędny zapis godziny postu  [SOLVED]

by Vogelek23 22 September 2014, 19:50
jurek1980 wrote:Jak widać zapis godziny mojej ostatniej odpowiedzi to 15:52
A to ciekawe, bo u mnie to wygląda tak:

Image

Zaintrygowany tym faktem, sprawdziłem Twoje ustawienia - oczom mym ukazał się las... eee... taki widok:

Image

A do zmiany czasu na zimowy mamy jeszcze miesiąc z "haczykiem" ;)
Skorygowałem Ci to ustawienie - teraz godzina powinna Ci się wyświetlać prawidłowo.
Pamiętaj jednak, aby za miesiąc znów wyłączyć czas letni (Panel Użytkownika -> Ustawienia forum -> Czas letni/DST).

Re: Błędny zapis godziny postu  [SOLVED]

by Google Adsense [BOT] 22 September 2014, 19:50