• Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a

przez grzewoj 26 października 2014, 21:40
Wam też nie zwiększają się punkty za posty pisane z tej aplikacji? Szukałem na forum i nie znalazłem informacji na ten temat.

Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a

przez Google Adsense [BOT] 26 października 2014, 21:40

#2 Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a

przez testoweMOD 2 listopada 2014, 18:50
grzewoj napisał(a):Wam też nie zwiększają się punkty za posty pisane z tej aplikacji?
A gdzie masz napisane, że dodawanie postów w ogóle zwiększa (czy też musi zwiększać) licznik punktowy?

#3 Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a

przez grzewoj 3 listopada 2014, 08:44
testoweMOD napisał(a):A gdzie masz napisane, że dodawanie postów w ogóle zwiększa (czy też musi zwiększać) licznik punktowy?

Nigdzie, dlatego pytam, gdy piszę posty z przeglądarki dostaję w niektórych działach 0.2 punkta, a z Tapatalka nie.

#4 Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a

przez Vogelek23 3 listopada 2014, 16:05
W najbliższym czasie sprawdzę działanie Tapatalk'a i naliczanie punktów za posty. Proszę zatem o cierpliwość.
A czy rozważałeś może korzystanie z mobilnego stylu zamiast z Tapatalk'a?

#5 Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a

przez grzewoj 3 listopada 2014, 17:41
Jasne, nie ma z tym problemu, po prostu chciałem poruszyć tę kwestię, bo nie znalazłem nigdzie o tym informacji

#6 Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 4 lutego 2017, 07:50
Na dzień dzisiejszy nie ma dogodnej możliwości modyfikacji Tapatalk, aby naliczane były punkty za posty. Twórca tej aplikacji ostatnio zmienił znacząco sposób jej aktualizacji - zamiast standardowej aktualizacji phpBB, która daje możliwość pozostawienia zmian, dokonanych w plikach aplikacji, aktualizacja Tapatalk polega na usunięciu w całości starej wersji i wgraniu nowej, co powoduje utratę wszelkich zmian w skrypcie aplikacji. Nie można jednocześnie pozostawić starej wersji, gdy została wydana nowa, bo twórca aplikacji wysyła powiadomienia o nieaktualnej wersji i blokuje część funkcji. Nie bardzo mi się natomiast "uśmiecha" modyfikowanie kodu za każdym razem, gdy wychodzi aktualizacja Tapatalk.

Jedyną możliwością na tę chwilę jest porozmawianie z twórcą Tapatalk i przekonanie go, aby dodał możliwość aktualizacji ręcznej. Zajmę się tym w najbliższym czasie.

Uwaga! Od dnia 10 czerwca 2017 roku Tapatalk przestaje być wspierany przez forum, z uwagi na źle dopracowany skrypt aplikacji Tapatalk. Proszę o niezadawanie pytań ani sugestii, związanych z Tapatalk.

Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a  [ROZWIĄZANY]

przez Google Adsense [BOT] 4 lutego 2017, 07:50