#1 Nowy skype względem poprzednich wersji- wasze zdanie.
by Usunięty Użytkownik 402 • 7 December 2014, 00:24
Uaktualniłem sobie program do najnowszej wersji z racji wyskakiwania komunikatu. Wyskoczenie komunikatu i aktualizacja spowodowała zniknięcie wszelkich odnośników na pasku przeglądarki firefox, zawieszenie się komputera w sposób uniemożliwiający jakiekolwiek działanie z mojej strony. Po samej aktualizacji i twardym resecie komputera nowa wersja nie potrafiła pobrać z mojego profilu loginu i hasła, kolejna zwiecha i restart. Jak już się udało uruchomić skype to próbowałem wysłać zdjęcie i najczęściej widzę napis ,,łączenie..." lub ,,nie można zapisać pliku"
Jak się kilka razy spróbuje to czasem kilka razy się uda, czasem kilka razy pod rząd nie ma szansy.
Podsumowując nowa wersja namieszała mi deko w rejestrach i powprowadzała jakieś zmiany.
Okno rozmowy jest z du...y wyjęte, na szczęście układ okna da się jako tako po staremu ustawić łapiąc za krawędź okna.
Problemy z instalacją wynikły na dwóch komputerach, na obu zawieszka przy aktualizacji i potem zabawa z profilami.
Czy ktoś z was przerabiał już nową wersję?
Jak się kilka razy spróbuje to czasem kilka razy się uda, czasem kilka razy pod rząd nie ma szansy.
Podsumowując nowa wersja namieszała mi deko w rejestrach i powprowadzała jakieś zmiany.
Okno rozmowy jest z du...y wyjęte, na szczęście układ okna da się jako tako po staremu ustawić łapiąc za krawędź okna.
Problemy z instalacją wynikły na dwóch komputerach, na obu zawieszka przy aktualizacji i potem zabawa z profilami.
Czy ktoś z was przerabiał już nową wersję?