• HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

wonik 22 Січня 2015, 17:31
Witam.

Panowie problem wygląda jak na załączonym obrazku:

Зображення

Szybkie pytanie... co można teraz z tym zrobić?
Postawiłem układ. Niestety, sprzęt nie wstaje. Caps lock zgłasza błąd procesora. Układ to 216-0752001.

Proszę o pomoc.

Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

Google Adsense [BOT] 22 Січня 2015, 17:31

#2 Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

Gregoor 22 Січня 2015, 17:49
O odbudowie zerwanych padów było opisywane wiele razy na forum, poszukaj.

#3 Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

Edek 22 Січня 2015, 18:16
Ja robię z cieniutkiego drucika miedzianego malutkie "kółeczka" i lutuje w miejsce zerwanego pada.

#4 Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

wonik 23 Січня 2015, 20:40
Jak cienki to jest drucik? W tym wypadku scieżki trochę zostało? Panowie w jaki sposób jeszcze regenerujecie zerwane pady? Myślę, że każdy ma inną metodę a ja robić będę to pierwszy raz.

#5 Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

Gregoor 23 Січня 2015, 21:55
Wycinam pady z płyty złomowanej, pad z kawałkiem ścieżki i lutuje na cynę bezołowiową a układ stawiam na ołowiu, w ten sposób nie puszczą zregenerowane pady.

#6 Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

wonik 29 Січня 2015, 16:15
Panowie doszedłem do czegoś takiego... da radę?

Зображення

#7 Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

Edek 16 Лютого 2015, 19:51
Powinno być ok.

Re: HP DA0LX8MB6D1 zniszczone pady po podniesieniu

Google Adsense [BOT] 16 Лютого 2015, 19:51
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей