marek216 wrote:Łukasz kolejna propozycja to ważność PW, np. 90 lub 180 dni, jest to wystarczający okres aby zamknąć temat rozmowy i zarchiwizować załączniki na dyskach komputera.Takiego rozwiązania wprowadzić nie mogę - sam mam kilka takich PW, które trzymam już z rok albo dłużej i za Boga bym ich nie usunął.
marek216 wrote:Można również prowadzić limit transferu w ramach PW miesięcznie.No, to już jest bardziej realne rozwiązanie. Lub też np. limit ilości załączników na miesiąc.
marek216 wrote:Skrypt php jest bardzo elastycznyJako sam skrypt to się zgodzę, ale modyfikowanie (i tak już mocno zmodyfikowanego) kombajnu typu phpBB to nie jest już taka bajka. Niepotrzebnie dążyłem z początku do maksymalnej optymalizacji kodu i teraz mam niestety pod górkę
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.