• Wyszukiwarka - zmiany

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Wyszukiwarka - zmiany

by arvika 27 March 2012, 20:26
Wyszukałem przed momentem pewne wyrażenie. Wyszukiwarka wyrzuciła mi posty z poszczególnych watków, a nie listę tematów. Czy to zmiana ostateczna czy testowa? Nie widzę zmiany tego na starą wersję. Przynam szczerze że taka opcja wyszukiwania wyprowadza mnie z równowagi ;) Fragmenty postów które mają w sobie szukaną frazę z reguły nic nie mówią. O wiele więcej można wywnioskować z tematu wątku.

Proponuję zostawić tą funkcję tak jak do tej pory, z opcją zmiany, jak ktoś woli inaczej.

Re: Wyszukiwarka - zmiany

by Google Adsense [BOT] 27 March 2012, 20:26

#2 Re: Wyszukiwarka - zmiany

by marci4 27 March 2012, 20:58
Popieram kolegę arvika!
Osobiście nie lubię tego typu wyszukiwarek z powodów podanych wyżej.

Pozdrawiam

#3 Re: Wyszukiwarka - zmiany

by Vogelek23 27 March 2012, 21:43
Jest to wersja tymczasowa, dopóki szukanie po tematach nie zostanie naprawione (problem z błędami zapytań do bazy).

#5 Re: Wyszukiwarka - zmiany

by mario 31 March 2012, 11:27
No to czekamy na poprawkę, ponieważ czas wyszukania potrzebnych informacji znacznie się wydłużył podczas przekopywania się przez kilka stron postów.

#6 Re: Wyszukiwarka - zmiany

by Vogelek23 26 May 2012, 03:14
Przywróciłem już możliwość wyszukiwania po tematach, jednak problem wciąż nie został rozwiązany.
Zalecam zatem, do momentu rozwiązania problemu, nie wyszukiwać fraz poprzedzonych znakiem gwiazdki (oznaczającej dowolny ciąg znaków w wyszukiwanej frazie), np.:
Code: Select all*4435

#7 Re: Wyszukiwarka - zmiany  [SOLVED]

by Vogelek23 23 January 2015, 20:10
Zmiana backendu wyszukiwania usunęła opisywany problem. Niniejszym zamykam wątek.

Re: Wyszukiwarka - zmiany  [SOLVED]

by Google Adsense [BOT] 23 January 2015, 20:10