• G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. Topic title should contain the brief description of problem.
  2. Topic message should contain the extended description of problem and, the question.
  3. It is not allowed to post the attachments with complete documentations or BIOS files nor linking to any 3rd party websites hosting such files. It is only allowed to post the small portion of the documentation (up to one page per post).
  4. You can only describe one problem per topic. For each another problem you should open a new topic.
  5. It is strictly forbidden to ask for any kind of documentation or BIOS file. For such requests please use the DOCUMENTATION & BIOS/EFI REQUEST subforum.
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).

#1 G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

by lukasrz 25 February 2015, 11:34
Nie wiem czy to dobry dział, w razie co proszę przenieść, ale co powiecie na układ który do mnie dziś przyszedł od sprawdzonego sprzedawcy. Podobno tylko mój trafił się bez symbolu :) Ale jak to możliwe? :)

Image

Montuje z lekką obawą :)

Re: G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

by Google Adsense [BOT] 25 February 2015, 11:34

#3 Re: G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

by Vogelek23 25 February 2015, 12:40
Jak widzę, chińczycy przestali już nawet stwarzać pozory, wykonując "szlify".

Edek wrote:Zadziała jako 771
Na Aukro z tymi oznaczeniami jest sprzedawany chip G86-735-A2. Item 2564333752. Chyba przeniosę ten wątek do działu NA WESOŁO :lol:

#4 Re: G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

by arvika 25 February 2015, 13:34
Zdjęcie dość słabej jakości, ale wg mnie widać że układ szlifowany, ma zaokrąglone rogi.

#5 Re: G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

by Edek 25 February 2015, 13:42
Parę lat temu były w obiegu układy z serii 1010A2 sprzedawane z oznaczeniem 731, ale działały jako 771.
Może to jest taki układ, bo samo oznaczenie g86-731-a2 można zmyć rozpuszczalnikiem.
Nie wiem, może faktycznie powinno to być w dziale na wesoło.

#6 Re: G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

by lukasrz 25 February 2015, 14:26
arvika wrote:Zdjęcie dość słabej jakości, ale wg mnie widać że układ szlifowany, ma zaokrąglone rogi.

Nie obrażaj mojego powershota A700:)

Ktoś się zdziwi jak to kiedyś zobaczy, śmiesznie to wygląda, ale działa.... :)

Image

Image

Można przenieść temat :)

Re: G86-770-A2 Układ bez oznaczenia/symbolu

by Google Adsense [BOT] 25 February 2015, 14:26
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).