Witam, mam nadzieję, że mimo już wielu podobnych tematów, mój nie zostanie usunięty. Potrzebuję szybkiej pomocy odnośnie SP360C. Mam okazję kupić niedrogo ok. 5000zł taką stację, podobno pracowała około 3 lat, ale nie była mocno eksploatowana. Podobno ma problem z pokazywaniem bezpośrednio po uruchomieniu temperatur. Wystarczy włączenie grzałek na minutę i temperatury pojawiają się na ekranie. Poza tym jest wszystko okey. Byłaby to moja pierwsza stacja i dlatego Was proszę o pomoc w decyzji. Nie przewiduję częstej pracy na niej ot dwa-trzy układy tyg. I teraz pytanie czy warto ją kupować, czy lepiej jakąś ACHI PRO IS SC. Ale też miałbym dylemat z numeracją, jeżeli ktoś byłby taki dobry i napisał o co chodzi w tych v2, v3, v4 i widzę już v6. Jaka jest różnica w tych maszynach. Decyzję muszę podjąć w ten weekend, bardzo proszę o pomoc, za każdą sugestię będę wdzięczny. Pozdrawiam
PS. Ze względu na to, że mam mało czasu na decyzję, temat również założyłem na innym forum. Zawsze większa szansa, że ktoś to przeczyta i odpowie. Proszę Moderatorów o nieusuwanie.
PS. Ze względu na to, że mam mało czasu na decyzję, temat również założyłem na innym forum. Zawsze większa szansa, że ktoś to przeczyta i odpowie. Proszę Moderatorów o nieusuwanie.