• [SZUKAM SCHEMATU] Zdjęcie okolic złącz PJPDC, PBATT, płyta LA-9104P

#1 [SZUKAM SCHEMATU] Zdjęcie okolic złącz PJPDC, PBATT, płyta LA-9104P

przez visergaard 23 kwietnia 2015, 10:45
Witam,
płyta Compal jak w temacie. Prosiłbym o fragment zdjęcia okolic złącz PJPDC (wejście gniazda zasilania), PBATT (złącze baterii). Nie mogę zlokalizować rezystora PR109 (linia zasilania DCIN chargera ISL88731C). Oczywiście mogę uruchomić płytę na obejściu, ale wolałbym zrobić to jak należy i ustalić, czy rezystor uległ przepaleniu czy "wyparował" podczas walki z układem ładowania :)

Re: [SZUKAM SCHEMATU] Zdjęcie okolic złącz PJPDC, PBATT, płyta LA-9104P

przez Google Adsense [BOT] 23 kwietnia 2015, 10:45

#2 [SZUKAM SCHEMATU] Re: Zdjęcie okolic złącz PJPDC, PBATT, płyta LA-9104P  [ROZWIĄZANY]

przez Vogelek23 23 kwietnia 2015, 13:44
PR109 to jest ten rezystor:

Obrazek

#3 [SZUKAM SCHEMATU] Re: Zdjęcie okolic złącz PJPDC, PBATT, płyta LA-9104P

przez visergaard 23 kwietnia 2015, 20:43
Dzięki bardzo. Oczywiście okazał się rozwarty... Nie wiem czemu uparłem się na szukanie wśród "maluchów" skoro jak byk w schemacie zaznaczone, że obudowa 1206... Pomroczność chyba:) Leci pomógł.

[SZUKAM SCHEMATU] Re: Zdjęcie okolic złącz PJPDC, PBATT, płyta LA-9104P

przez Google Adsense [BOT] 23 kwietnia 2015, 20:43