#1 Gdzie szukać wersji roboczej pisanego postu i co z czasem aktywnej sesji ?
by 50eng • 4 May 2015, 20:13
Jestem człowiekiem załamanym. Pierwszy, długi, dopracowany post zakończył się niespodzianką: w ferworze walki z klawiaturę nacisnąłem niechcący jakąś kombinację klawiszy (z TAB) i zostałem wyrzucony w inne miejsce forum, bez możliwości powrotu do zaawansowanego tekstu.
Zaczynam od nowa, piszę, piszę, sprawdzam schemat, by być dokładnym, robię jeszcze kilka pomiarów, kończę wreszcie i naciskam "wyślij". W odpowiedzi mam komunikat, że mam się zalogować (ponownie- oczywiście) bo sesja chyba wygasła. Kupię metr gumy do majtek i strzelę sobie w łeb.
Czy jest jakaś metoda na nietracenie całego wysiłku i uzyskania dostępu do tego co już zostało napisane ?
To samo pytanie, gdy bez ostrzeżenia wygaśnie sesja ?
Na razie mam żylaki na czole i musze odpocząć.
Zaczynam od nowa, piszę, piszę, sprawdzam schemat, by być dokładnym, robię jeszcze kilka pomiarów, kończę wreszcie i naciskam "wyślij". W odpowiedzi mam komunikat, że mam się zalogować (ponownie- oczywiście) bo sesja chyba wygasła. Kupię metr gumy do majtek i strzelę sobie w łeb.
Czy jest jakaś metoda na nietracenie całego wysiłku i uzyskania dostępu do tego co już zostało napisane ?
To samo pytanie, gdy bez ostrzeżenia wygaśnie sesja ?
Na razie mam żylaki na czole i musze odpocząć.