• Defekt? W Fujitsu?

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)

#1 Defekt? W Fujitsu?

by Usunięty Użytkownik 14693 6 July 2015, 22:50
Jako, że ostatnio moje źle napisane posty lądują w koszu, to chociaż sobie napiszę w tym dziale... a co :)
Laptop znajomego, podobno nigdy nie rozbierany od nowości. Miałem dołożyć RAM i zmienić procesor na szybszy...
Taki widok ukazał się moim oczom po zdjęciu radiatora i tak to działało kilka lat.
Image

Re: Defekt? W Fujitsu?

by Google Adsense [BOT] 6 July 2015, 22:50

#2 Re: Defekt? W Fujitsu?

by Vogelek23 7 July 2015, 00:03
xangel wrote:Jako, że moje wszystkie posty lądują w koszu, to chociaż sobie napisze w tym dziale... a co :)
Jako, że masz w nosie zasady, panujące na tym forum, nie powinieneś się dziwić, że CZTERY z JEDENASTU Twoich postów znalazło się w Koszu... a co :) Tak na marginesie - ładnie to tak łgać publicznie? Przecież Twoje słowa można w mig zweryfikować kliknięciem na link Posty...

#3 Re: Defekt? W Fujitsu?

by Usunięty Użytkownik 14693 7 July 2015, 08:52
Nie "mam w nosie" tylko ciężko jest mi się przystosować :)
I nie widzę, gdzie łżę publicznie - źle piszę to wylatują, przecież nie mam pretensji :) Ale OK, wyedytuję mój post i zmienię "wszystkie" na "większość" i będzie git.

#4 Re: Defekt? W Fujitsu?

by Vogelek23 7 July 2015, 10:07
xangel wrote:Jako, że większość moich postów ląduje w koszu...
CZTERY z CZTERNASTU to jest większość...? :wtf: Przyznam, że Kolega coraz bardziej mnie zaskakuje :lol:

xangel wrote:Nie "mam w nosie" tylko ciężko jest mi się przystosować :)
Z czystej ciekawości zapytam, gdzie można nie stosować się do zasad? Bo gdzieś Kolega musiał się do tego przyzwyczaić. Chyba, że to po prostu taki buntowniczy charakter...? ;)

#5 Re: Defekt? W Fujitsu?

by Usunięty Użytkownik 14693 7 July 2015, 15:12
No to jak kolega lubi się tak "poprzekomarzać" to poprawię na "ostatnio moje posty lądują w koszu".
Będzie idealnie.

#6 Re: Defekt? W Fujitsu?

by Vogelek23 7 July 2015, 19:50
xangel wrote:Jako, że ostatnio moje źle napisane posty lądują w koszu...
Bardzo cenię sobie ludzi prawdomównych i szczerych - teraz jest "gicior", dziękuję ;)

Re: Defekt? W Fujitsu?

by Google Adsense [BOT] 7 July 2015, 19:50