Правила форума: Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
Re: Defekt? W Fujitsu?
от Google Adsense [BOT] • 6 Июль 2015, 22:50
xangel писал(а):Jako, że moje wszystkie posty lądują w koszu, to chociaż sobie napisze w tym dziale... a coJako, że masz w nosie zasady, panujące na tym forum, nie powinieneś się dziwić, że CZTERY z JEDENASTU Twoich postów znalazło się w Koszu... a co Tak na marginesie - ładnie to tak łgać publicznie? Przecież Twoje słowa można w mig zweryfikować kliknięciem na link Posty...
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
xangel писал(а):Jako, że większość moich postów ląduje w koszu...CZTERY z CZTERNASTU to jest większość...? Przyznam, że Kolega coraz bardziej mnie zaskakuje
xangel писал(а):Nie "mam w nosie" tylko ciężko jest mi się przystosowaćZ czystej ciekawości zapytam, gdzie można nie stosować się do zasad? Bo gdzieś Kolega musiał się do tego przyzwyczaić. Chyba, że to po prostu taki buntowniczy charakter...?
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Re: Defekt? W Fujitsu?
от Google Adsense [BOT] • 7 Июль 2015, 19:50