Forum rules: Click here to view the forum rules
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).
Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedział ;)
by Google Adsense [BOT] • 3 July 2015, 21:04
#4 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia
by patol • 4 July 2015, 10:47
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej
#5 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia
by Vogelek23 • 4 July 2015, 21:57
Mocne! Dałbym mu plusika, gdybym miał konto na Youtube ----> EDIT: A tam, założyłem konto i dodałem komentarz
Jak można zobaczyć po proporcjach jego dłoni i laptopa, ten Acer jest chyba niewiele mniejszy od samego "eksperymentatora"
A tak poza tym - i całkiem już poważnie - to bardzo cieszy mnie fakt, że chłopak od "szczenięcych lat" robi tak błyskotliwe eksperymenty badawcze. I założę się, że jeśli będzie dalej je robił, zdobędzie doświadczenie, którego nawet niektórym zawodowym serwisantom czasami brakuje.
Jak można zobaczyć po proporcjach jego dłoni i laptopa, ten Acer jest chyba niewiele mniejszy od samego "eksperymentatora"
A tak poza tym - i całkiem już poważnie - to bardzo cieszy mnie fakt, że chłopak od "szczenięcych lat" robi tak błyskotliwe eksperymenty badawcze. I założę się, że jeśli będzie dalej je robił, zdobędzie doświadczenie, którego nawet niektórym zawodowym serwisantom czasami brakuje.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
#6 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia
by goose41 • 8 July 2015, 08:36
Do dzisiaj pamiętam mój pierwszy, samodzielnie wykonany "reset BIOSu" w komputerze stacjonarnym, jeszcze w czasach szkoły podstawowej.
Wszystko ładnie i pięknie gdyby nie to, że pomyliłem baterię RTC z...jakimś kondensatorem elektrolitycznym...jeśli dobrze pamiętam to właśnie był to jakiś kondensator
W każdym razie to była ciężka robota, strasznie mocno "bateria" siedziała w płycie
Po całym zabiegu komputer nawet się uruchomił
Wszystko ładnie i pięknie gdyby nie to, że pomyliłem baterię RTC z...jakimś kondensatorem elektrolitycznym...jeśli dobrze pamiętam to właśnie był to jakiś kondensator
W każdym razie to była ciężka robota, strasznie mocno "bateria" siedziała w płycie
Po całym zabiegu komputer nawet się uruchomił
Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia
by Google Adsense [BOT] • 8 July 2015, 08:36
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).