• Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedział ;)

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedział ;)

от Google Adsense [BOT] 3 Июль 2015, 21:04

#2 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia

от WIOLAD 3 Июль 2015, 21:40
Jakieś nowe karty graficzne.

#3 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia

от matisblu 4 Июль 2015, 08:55
Oj. Człowiek się cały czas uczy :oops: .

#4 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia

от patol 4 Июль 2015, 10:47
Oj, "cepiacie sie".

Chłopak po głosie, to ma może z 10 lat jak nie mniej.

#5 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia

от Vogelek23 4 Июль 2015, 21:57
Mocne! :) Dałbym mu plusika, gdybym miał konto na Youtube :lol: ----> EDIT: A tam, założyłem konto i dodałem komentarz ;)
Jak można zobaczyć po proporcjach jego dłoni i laptopa, ten Acer jest chyba niewiele mniejszy od samego "eksperymentatora" ;)

A tak poza tym - i całkiem już poważnie - to bardzo cieszy mnie fakt, że chłopak od "szczenięcych lat" robi tak błyskotliwe eksperymenty badawcze. I założę się, że jeśli będzie dalej je robił, zdobędzie doświadczenie, którego nawet niektórym zawodowym serwisantom czasami brakuje.

#6 Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia

от goose41 8 Июль 2015, 08:36
Do dzisiaj pamiętam mój pierwszy, samodzielnie wykonany "reset BIOSu" w komputerze stacjonarnym, jeszcze w czasach szkoły podstawowej.
Wszystko ładnie i pięknie gdyby nie to, że pomyliłem baterię RTC z...jakimś kondensatorem elektrolitycznym...jeśli dobrze pamiętam to właśnie był to jakiś kondensator :D
W każdym razie to była ciężka robota, strasznie mocno "bateria" siedziała w płycie :lol:
Po całym zabiegu komputer nawet się uruchomił ;)

Re: Jak będzie reagował laptop bez karty graficznej - jakby jeszcze ktoś nie wiedzia

от Google Adsense [BOT] 8 Июль 2015, 08:36
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).