Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).
Re: Czy w Laptopie Lenovo Y510P da się wymienić części?
от Google Adsense [BOT] • 30 Август 2015, 22:07
W każdym laptopie da się wymienić każdą część. Jednak jeśli pytasz z perspektywy użytkownika, w tym modelu możesz wymienić jedynie procesor, ponieważ jest on montowany (podobnie jak pamięć RAM) w stosownym gnieźdze i możliwy do zdemontowania bez konieczności użycia specjalistycznych narzędzi. Niestety, karty grafiki w tym modelu nie wymienisz, bo jest lutowana do płyty.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
kamil198405 писал(а):W tym modelu laptopa chyba był możliwy upgrade karty graficznej w miejsce napędu DVD.
To zależy, który dokładnie model autor posiada, zewnętrzna karta bez problemu chodzi tylko w wybranym przez producenta sprzęcie.
Jaką grafikę masz na pokładzie?
Jeśli chodzi o upgrade sprzętu to:
CPU, pamięci oraz dysk (na ssd), możesz bez problemu podmienić na najmocniejsze, jakie są dostępne pod ten model.
Z grafiką, już nie jest tak kolorowo. Jeżeli szukasz sprzętu do grania, to wymień laptopa.
Coreix - Colocation, Dedicated Servers, VPS, 24h/365 Human Technical Support https://coreix.net.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Re: Czy w Laptopie Lenovo Y510P da się wymienić części?
от Google Adsense [BOT] • 31 Август 2015, 00:44
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).