• Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми має містити: виробника пристрою, повну модель та короткий опис проблеми.
  2. Пост має містити: код маркування друкованої плати (необхідний у разі ремонту обладнання), розширений опис проблеми, речі, які ви перевірили/замінили/виміряли, ваші висновки та запитання. Якщо ви не можете знайти код маркування друкованої плати, прочитайте ЦЮ ТЕМУ. Якщо ви все ще не можете знайти маркування друкованої плати, завантажте фотографії з високою роздільною здатністю обох сторін друкованої плати - необхідно видалити всі плівки, модулі або кронштейни, які можуть покривати ці позначки.
  3. Перш ніж публікувати нову тему, прочитайте всі теми підфоруму НАВЧАННІ і проведіте попередню діагностику на основі змісту цих тренінгів.
  4. Завантаження будь-яких повних схем, бордвю, файлів БІОС / прошивки або будь-якої іншої документації (або посилань на веб-сайти з такими файлами) СТРОГО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете опублікувати лише невелику частину документації або посилання на файл БІОС на підфорумі НЕПЕРЕВІРЕНІ ФАЙЛИ БІОС що спростити діагностику або ремонт. Вам не дозволяється публікувати більше однієї повної сторінки інструкції/схеми на одну тему. Файл, який ви публікуєте, не повинен містити водяних знаків, «конфіденційних» тегів, посилань чи адрес електронної пошти та не може бути захищений паролем.
  5. Дозволено описувати лише один несправний пристрій у одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.
  6. Запит повних схем, бордвю, файлів БІОС або будь-якої іншої документації ЗАБОРОНЕНО на цьому підфорумі. Якщо вам потрібно попросити щось із цього, вам слід відкрити нову тему в підфорумі ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ ТА БІОС.

#1 Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

ozyrys 3 Листопада 2015, 01:40
Witam, proszę o pomoc bo pomysły mi się skończyły.
Kupiłem tablet jak w opisie z uszkodzonym gniazdem słuchawek tzn, w gnieździe tym pozostała złamana wtyczka od słuchawek ktoś próbował ją czymś wyciągać ale nie dał rady, złamaną końcówkę wyciągnąłem i po uruchomieniu miałem tylko głos na słuchawkach a nie miałem na wbudowanych głośnikach, uszkodzone wejście na jacka od słuchawek wy lutowałem ale wciąż nie mam głosu na głośnikach wewnętrznych.
Czy ma może ktoś jakiś pomysł co mogło się stać i co mógłbym z tym zrobić ?
Model Płyty głównej to :William BA62-00773A lub BA92-11584B
Pozdrawiam.

Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

Google Adsense [BOT] 3 Листопада 2015, 01:40

#2 Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

wolek 3 Листопада 2015, 08:45
Wstaw nowe złącze, być może fabrycznie są zawarte któreś piny aby był dźwięk na głośnikach.

#3 Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

ozyrys 3 Листопада 2015, 11:40
witam, mógłby mi pan sprecyzować jakie nowe złącze wstawić ?? co dokładnie ma pan na myśli ?

#4 Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

Vogelek23 3 Листопада 2015, 12:14
ozyrys написав:witam, mógłby mi pan sprecyzować jakie nowe złącze wstawić ?? co dokładnie ma pan na myśli ?
Wstaw nowe gniazdo słuchawkowe po prostu, ponieważ najpewniej to stare jest uszkodzone.

#5 Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

ozyrys 3 Листопада 2015, 13:08
no właśnie to stare gniazdo słuchawkowe wy lutowałem a mimo to dalej nie mam dźwięku na głośnikach, moje pytanie > czy podczas próby wyciągnięcia złamanej wtyczki z tego gniazda mogli spowodować jakieś zwarcie ??

#6 Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

Vogelek23 3 Листопада 2015, 13:16
Problem polega na tym, że gniazdo może mieć styk normalnie zwarty. Czyli jeśli wtyczka jest włożona, styk się rozwiera i następuje detekcja podłączonych słuchawek. Gdybyś był łaskaw przeczytać zasady działu i podać wymagane oznaczenie kodowe płyty, być może udałoby się ustalić, jak jest w rzeczywistości i co z czym testowo połączyć, aby sprawdzić działanie obwodu detekcji. A tak to 6 postów napisanych, a Ty dalej w lesie z naprawą. Oznaczenie płyty proszę dodać do pierwszego postu, zamiast dopisywać kolejny.

#7 Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem

ozyrys 4 Листопада 2015, 00:07
witam, dziękuję za odpowiedz, miał pan rację w tym gnieździe słuchawkowym dwie pary styków były ze sobą zwarte, rozwiązanie to kupić nowe gniazdo lub połączyć te dwie pary razem. problem rozwiązany.
serdeczne dzięki dla admina :)

miałbym tylko jeszcze jedno pytanie, orientuje się pan może gdzie kupić takie nowe gniazdo bo nie jest łatwo znaleźć je na necie ?

#8 Re: Samsung XE500t1c problem z dzwiękiem  [РІШЕНО]

Vogelek23 4 Листопада 2015, 01:41
Np. tutaj: https://www.lapxpress.de/Jack-Phone-6P-AUF-black-Angle
Part number tej części: 3722-003634.

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей