• Multimeter FLUKE, czy Brymen

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Multimeter FLUKE, czy Brymen

pawel80 9 Листопада 2015, 22:25
Witam wszystkich.
Mam mały dylemant, szukam multimetru.
Mam dwie pozycje, które mnie najbardziej interesują.
1. FLUKE 116 HVAC
2. Brymen BM257 tu jest mini recenzja https://www.youtube.com/watch?v=tXu0lsOjvDs i wypada całkiem nieźle.
Budżet jaki chce przeznaczyć to 80£.
Pierwsza opcja to w tej cenie, to tylko używka wchodzi w grę, druga opcja to nówka.
Ktoś korzysta z wymienionych wyżej multimetrów, szczególnie interesują mnie opinie jak seria BM25x sprawuje się np. po 6 miesiącach od zakupu.
Ważne dla mnie jest szybkość i dokładność multimetru. :)
A może ktoś zaproponuje coś innego, w podobnej cenie i o porównywalnej jakości.

Pozdrawiam
Paweł

Re: Multimeter FLUKE, czy Brymen

Google Adsense [BOT] 9 Листопада 2015, 22:25

#2 Re: Multimeter FLUKE, czy Brymen

kamil198405 10 Листопада 2015, 07:42
Niestety z w/w multimetrów nie korzystałem ale używam osobiście SANWA PC5000 i nie zamienię na żaden inny niestety wykracza minimalnie poza budżet.

#3 Re: Multimeter FLUKE, czy Brymen

keymaker 2 Грудня 2015, 13:52
Wybierałem pomiędzy Sanwa PC5000, a Brymen BM867.... używam tego ostatniego i nie ma się czego doczepić, porównywany był nawet do jednego z modeli Fluke.

#4 Re: Multimeter FLUKE, czy Brymen  [РІШЕНО]

pawel80 2 Грудня 2015, 15:01
Dzięki za udział w dyskusji.
Ostatecznie kupiony został BM811s.
Szybkość i dokładność na bardzo dobrym poziomie.

Re: Multimeter FLUKE, czy Brymen  [РІШЕНО]

Google Adsense [BOT] 2 Грудня 2015, 15:01

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей