• Apple i to, czego nie widzisz...

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)

#1 Apple i to, czego nie widzisz...

von Usunięty Użytkownik 402 2 Dezember 2015, 23:38
Tak sobie oglądam i czasem nadziwić się nie mogę jak to działa. W jednym przypadku zastosowano krótszy radiator, a w drugim nawet się zmieścił pełnowymiarowy, ale żeby nie było tak różowo to został sfrezowany by nie dotykał rdzenia. W obu przypadkach komputery używają grafiki z procesora, nie mam pojęcia jak to działa ;)

Bild

Bild

Re: Apple i to, czego nie widzisz...

von Google Adsense [BOT] 2 Dezember 2015, 23:38

#2 Re: Aplle i to czego nie widzisz...

von farmer 3 Dezember 2015, 01:09
A kto powiedział, że tam jest grafika w osobnym krysztale? Masz na płycie PCH?

#3 Re: Aplle i to czego nie widzisz...

von Usunięty Użytkownik 402 3 Dezember 2015, 01:14
O ile mnie pamięć nie myli to nie ma pch.

#4 Re: Aplle i to czego nie widzisz...

von pawel80 3 Dezember 2015, 02:45
PCH to właśnie ten bez pasty. A jak to ma działać to zobacz między innymi tu

Re: Aplle i to czego nie widzisz...

von Google Adsense [BOT] 3 Dezember 2015, 02:45