Tak sobie oglądam i czasem nadziwić się nie mogę jak to działa. W jednym przypadku zastosowano krótszy radiator, a w drugim nawet się zmieścił pełnowymiarowy, ale żeby nie było tak różowo to został sfrezowany by nie dotykał rdzenia. W obu przypadkach komputery używają grafiki z procesora, nie mam pojęcia jak to działa
Правила форума: Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom
Re: Apple i to, czego nie widzisz...
от Google Adsense [BOT] • 2 Декабрь 2015, 22:38
Coreix - Colocation, Dedicated Servers, VPS, 24h/365 Human Technical Support https://coreix.net.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój.
Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Re: Aplle i to czego nie widzisz...
от Google Adsense [BOT] • 3 Декабрь 2015, 01:45