Правила форума: Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Re: Brak możliwości wyświetlenia postu
от Google Adsense [BOT] • 6 Февраль 2016, 19:30
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Nie wysyłam schematów e-mailem ani na PW.
Przepraszam. Zgadza się. Domyślnie w ustawieniach jest "3 miesiące". Po tej zmianie na "wszystkie posty" wyświetla prawidłowo. Proponuje aby zmienić dla prostoty funkcjonowania na "wszystkie". Jaki cel ma ustawienie ostatnich 3 miesięcy ?
Jeszcze jedna ciekawostka na koniec. Teraz korzystam z przeglądarki chrome.
Zanim dokonałem zmian o których mowa wyżej, sprawdziłem wszystko w przeglądarce IE.
Tam wszystko działało.
Ciekawe
Jeszcze jedna ciekawostka na koniec. Teraz korzystam z przeglądarki chrome.
Zanim dokonałem zmian o których mowa wyżej, sprawdziłem wszystko w przeglądarce IE.
Tam wszystko działało.

wojtii писал(а):Proponuje aby zmienić dla prostoty funkcjonowania na "wszystkie". Jaki cel ma ustawienie ostatnich 3 miesięcy ?Drogi Kolego - oto domyślne, globalne ustawienia dla każdego nowego konta, rejestrowanego na naszym forum:

Z tego wynika, że musiałeś sam sobie przestawić tę opcję. Lub zrobiła to przeglądarka Chrome w Twoim imieniu. Albo, co gorsza, ktoś inny, kto miał dostęp do Twojego konta bez Twojej wiedzy. Ale na to to ja już wpływu nie mam.
farmer - dziękuję za poprowadzenie autora właściwą drogą.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Re: Brak możliwości wyświetlenia postu
от Google Adsense [BOT] • 7 Февраль 2016, 01:16