• Brak możliwości wyświetlenia postu

Zasady działu:Kliknij, aby przejrzeć zasady tego działu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Brak możliwości wyświetlenia postu

przez wojtii 6 lutego 2016, 18:30
Witam.

Znajduje frazę w wyszukiwarce, klikam na nią i otrzymuje komunikat:

Obrazek
Obrazek

Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez Google Adsense [BOT] 6 lutego 2016, 18:30

#2 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez Vogelek23 6 lutego 2016, 18:40
Potrzebuję więcej danych - czy frazę wyszukujesz z szybkiego szukania (w nagłówku, ikona lupy), czy z panelu wyszukiwania zaawansowanego?

#3 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez wojtii 6 lutego 2016, 18:50
Problem jest i tutaj i tutaj czyli z szybkiego w prawym górnym rogu jak i z pod linka zamieszczonego pomiędzy: " użytkownicy"... "punkty"

#4 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez farmer 6 lutego 2016, 20:20
Czy mógłbyś objaśnić co rozumiesz pod pojęciem "klikam na nią"? Bo jeśli dobrze zrozumiałem problem nie jest z wyszukiwaniem, a jakąś późniejszą operacją na liście wyników wyszukiwania.

#5 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez wojtii 6 lutego 2016, 21:18
Może pokaże po kolei screeny od 1 do 4:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

#6 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez farmer 6 lutego 2016, 21:57
Ostatnie pytanie, czy mógłbyś przedstawić co masz ustawione w oknie "Wyświetl posty nie starsze niż" na dole listy wyszukiwania?

Obrazek

#7 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez wojtii 6 lutego 2016, 22:04
Obrazek

#8 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez farmer 6 lutego 2016, 23:06
Sprawdź ustawienia:
Panel użytkownika -> Ustawienia forum -> Przeglądanie postów -> Pokaż posty z poprzednich dni:

#9 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez wojtii 6 lutego 2016, 23:31
Obrazek

#10 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu  [ROZWIĄZANY]

przez farmer 6 lutego 2016, 23:45
Ale przecież wyraźnie prosiłem o sprawdzenie "posty" a nie "wątki".

Obrazek

#11 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez wojtii 6 lutego 2016, 23:57
Przepraszam. Zgadza się. Domyślnie w ustawieniach jest "3 miesiące". Po tej zmianie na "wszystkie posty" wyświetla prawidłowo. Proponuje aby zmienić dla prostoty funkcjonowania na "wszystkie". Jaki cel ma ustawienie ostatnich 3 miesięcy ?

Jeszcze jedna ciekawostka na koniec. Teraz korzystam z przeglądarki chrome.
Zanim dokonałem zmian o których mowa wyżej, sprawdziłem wszystko w przeglądarce IE.
Tam wszystko działało. :) Ciekawe

#12 Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez Vogelek23 7 lutego 2016, 00:16
wojtii napisał(a):Proponuje aby zmienić dla prostoty funkcjonowania na "wszystkie". Jaki cel ma ustawienie ostatnich 3 miesięcy ?
Drogi Kolego - oto domyślne, globalne ustawienia dla każdego nowego konta, rejestrowanego na naszym forum:

Obrazek

Z tego wynika, że musiałeś sam sobie przestawić tę opcję. Lub zrobiła to przeglądarka Chrome w Twoim imieniu. Albo, co gorsza, ktoś inny, kto miał dostęp do Twojego konta bez Twojej wiedzy. Ale na to to ja już wpływu nie mam.

farmer - dziękuję za poprowadzenie autora właściwą drogą.

Re: Brak możliwości wyświetlenia postu

przez Google Adsense [BOT] 7 lutego 2016, 00:16