• Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak

by falkon40 15 March 2016, 23:00
Witam.

Jak działa ta opcja Donacja. Chciałem iść na skróty aby pobrać jeden interesujący mnie schemat płyty głównej do laptopa. Dokonałem na szybko skromnej Donacji mniejszej niż 100zł jednak punków mam tyle samo. Ilość punktów na koncie zwiększa się dopiero od wpłaty od 100zł ? Chciałbym zaznaczyć, że do pobrania potrzebuje jak to wyświetla się w komunikacie 8 punktów, a mój stan na obecną chwile to 5.20

Pozdrawiam.

Re: Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak

by Google Adsense [BOT] 15 March 2016, 23:00

#2 Re: Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak

by Vogelek23 16 March 2016, 11:12
falkon40 wrote:Jak działa ta opcja Donacja.
Jak taca w kościele: wrzucasz co niedzielę ;) I to w zasadzie byłaby kwintesencja donacji, bo nie należy jej utożsamiać z płatnością za punkty - nigdzie nie ma informacji o tym, że donacja = zakup punktów. Aby szybko zwiększyć saldo punktów, można je sobie np. doładować: topup.php

#3 Re: Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak

by falkon40 16 March 2016, 12:45
OK Panie Łukaszu już zrozumiałem co do Donacji. A jak tu zrobić aby z 5.30 punktów uzbierać 8 bo tyle potrzebuje do pobrania schematu Dell M6600.

#4 Re: Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak  [SOLVED]

by Vogelek23 16 March 2016, 12:46
falkon40 wrote:A jak tu zrobić aby z 5.30 punktów uzbierać 8
Czytać FAQ: faq.php#f5r3 - jest wiele sposobów na szybkie dozbieranie punktów.

#5 Re: Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak

by falkon40 17 March 2016, 20:40
Dzięki za info. ;)

Re: Szybka Donacja dla pobrania Schematu- punktów brak

by Google Adsense [BOT] 17 March 2016, 20:40