• Terminal Motorola MC5574 formatowanie i reinstalacja Windowsa

Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Terminal Motorola MC5574 formatowanie i reinstalacja Windowsa

от michalmwp 28 Апрель 2016, 22:36
Witam

Trafiają do mnie terminale MC5574 które po włączeniu stoją na pierwszym ekranie i nie ładują dalej systemu. Cleanboot nie pomaga, z tego co się zorientowałem to może być uszkodzony system plików TFAT. W większości przypadków taki terminal odesłany do specjalistycznego serwisu powraca żywy a koszty naprawy są niewielkie. Czy ktoś posiada wiedzę jak formatować pamięć oraz jak wgrać od początku Windows? Mam pliki do reinstalacji systemu ale nie wiem jak sformatować pamięć i jak potem zainstalować system. Proszę o pomoc.

Re: Terminal Motorola MC5574 formatowanie i reinstalacja Windowsa

от Google Adsense [BOT] 28 Апрель 2016, 22:36
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).