• Czy pobranie pliku z działu "PLIKI BIOS (niezweryfikowane)" odejmuje punkty?

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#21 Re: Czy pobranie pliku z działu "PLIKI BIOS (niezweryfikowane)" odejmuje punkty?

by djkarol 14 June 2016, 13:02
Niektórzy nie mają dostępu do innych zasobów. Ci co mają, widzą, że nazwa pliku jest podobnie opisana, w razie wątpliwości mogą napisać do uploadującego żeby skonfrontować czy to nie plik który już wgrywali.

Re: Re: Czy pobranie pliku z działu "PLIKI BIOS (niezweryfikowane)" odejmuje punkty?

by Google Adsense [BOT] 14 June 2016, 13:02

#22 Re: Czy pobranie pliku z działu "PLIKI BIOS (niezweryfikowane)" odejmuje punkty?

by grzewoj 14 June 2016, 13:07
kbrygola wrote:Może niektórzy są aż tak leniwi że od razu proszą o gotowe, ja jednak pytam dopiero kiedy inne metody zawiodły.

Nie wszyscy mają konto na vlabie. Nie wszyscy którzy mają konta mogą pobierać pliki bios. (Wymagane jest napisanie tam 15 sensownych postów). Niektórzy pytający o bios nie szukają więc wcześniej tam gdzie Ty. Wtedy ja, Ty lub ktoś inny kto ma dostęp do bogatej bazy wsadów u naszych wschodnich sąsiadów może pomóc, od tego jest chyba forum?

#23 Re: Czy pobranie pliku z działu "PLIKI BIOS (niezweryfikowane)" odejmuje punkty?

by kbrygola 15 June 2016, 14:17
Ok, przyznaję Ci rację, trochę nie przemyślałem swojej opinii.
"Pomógł" klikam w pierwszym poście który był odpowiedzią na moje pytanie.

Re: Czy pobranie pliku z działu "PLIKI BIOS (niezweryfikowane)" odejmuje punkty?

by Google Adsense [BOT] 15 June 2016, 14:17