• Zasilenie konta przez donację.

Regole del forum:Clicca per leggere le regole del forum

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Zasilenie konta przez donację.

da Stani 2 settembre 2016, 12:35
Mam pytanie dotyczące czasu zasilenia konta punktowego od momentu przekazania donacji. Przeważnie punkty, tak jak flaszka, kończą się niespodziewanie. Po przekazaniu donacji i otrzymaniu podziękowania od Administratora (wiadomo już że donacja została przekazana) trzeba dość długo czekać na pojawienie się punktów. W przypadku downloadu wsadu n.p. bios laptop stoi rozkręcony, programator przygotowany tylko punktów nie ma.
Czy można cos zrobić żeby to przyspieszyć?.

Re: Zasilenie konta przez donację.

da Google Adsense [BOT] 2 settembre 2016, 12:35

#2 Re: Zasilenie konta przez donację.

da Vogelek23 2 settembre 2016, 16:40
Lada chwila moduł doładowań będzie działał - kończą się ostatnie testy - i zasilenia konta będą w pełni automatyczne oraz natychmiastowe. Niestety, z racji braku czasu trochę się to wszystko odwlekło. Ale co się odwlecze, to... ;)

#3 Re: Zasilenie konta przez donację.  [RISOLTO]

da Vogelek23 4 febbraio 2017, 06:50
Jak rzekłem, tak zrobiłem - moduł doładowań został już wdrożony. Odsyłam zatem do stosownego wątku, zaś niniejszy zamykam: uwaga-zmiany-w-systemie-punktowym-t47974.html

Re: Zasilenie konta przez donację.  [RISOLTO]

da Google Adsense [BOT] 4 febbraio 2017, 06:50