• Spoiwo rozlutowywujące (obniżające temperaturę lutowania).

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Spoiwo rozlutowywujące (obniżające temperaturę lutowania).

ppgg1 29 Квітня 2016, 11:01
Do tej pory w trudnych przypadkach wspomagałem się spoiwem rozlutowywującym CHIP QUIK. Niestety nie jest ono tanie (około 25zł/sztuka), jest może jakaś alternatywa? Sposób polegający na obniżeniu temperatury poprzez pobielenie padów cyną ołowiową znam, niestety w niektórych przypadkach nie zdaje egzaminu.

Re: Spoiwo rozlutowywujące (obniżające temperaturę lutowania).

Google Adsense [BOT] 29 Квітня 2016, 11:01

#2 Re: Spoiwo rozlutowywujące (obniżające temperaturę lutowania).  [РІШЕНО]

tomcyk 29 Квітня 2016, 11:12
Miałem kiedyś podobny dylemat. Obecnie używam - Stop niskotopliwy Lichtenberga.
Dostępny na znanym portalu aukcyjnym.

#3 Re: Spoiwo rozlutowywujące (obniżające temperaturę lutowania).

ppgg1 16 Вересня 2016, 11:13
Miałem kiedyś podobny dylemat. Obecnie używam - Stop niskotopliwy Lichtenberga.

Dzięki za poradę, kupiłem jest OK.
Mam jeszcze jedno pytanie, jak mają się parametry elektryczne/przewodnościowe tego spoiwa do cyny?
Chodzi mi sytuację gdzie przez niedopatrzenie zamiast cyną element zostanie przylutowany tym spoiwem (tzn. resztkami po ściąganiu starego elementu).

Re: Spoiwo rozlutowywujące (obniżające temperaturę lutowania).

Google Adsense [BOT] 16 Вересня 2016, 11:13

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей