• Końcówki do zasilacza serwisowego.

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#21 Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

RafalB 23 Жовтня 2016, 09:43
LAZY написав:Najlepiej kupić całe kable od zasilaczy i połączyć w zestawy.

Również wybrałem takie rozwiązanie. Podpatrzyłem u znajomego, w puszce rezystor lub eprom 1wire lub pusto ale ładnie wygląda ;)
Зображення

Re: Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

Google Adsense [BOT] 23 Жовтня 2016, 09:43

#22 Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

gs84 23 Жовтня 2016, 13:06
z mojego zestawu, wszystkie pracują dobrze
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

#23 Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

Vogelek23 23 Жовтня 2016, 21:54
gs84 написав:z mojego zestawu
JAKIEGO zestawu? Konkrety poproszę.

#25 Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

Vogelek23 24 Жовтня 2016, 09:01
już pisałem
W sumie po raz drugi nic nie napisałeś - jaka firma, gdzie można kupić.

#27 Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

adam1114 25 Жовтня 2016, 12:38
Uniwersalne zestawy są na Ali

https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... op+dc+jack
, jednak ja z nich zrezygnowałem bo przytrafiło mi się, że jeden w środku stracił kontakt a drugi grzał się wewnętrznie, trzeba o tym pamiętać używając takich zestawów.

#28 Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

lufex 29 Жовтня 2016, 22:54
LAZY написав:Najlepiej kupić całe kable od zasilaczy i połączyć w zestawy. Ja mam podzielone na kable do dużych komputerów i na kable to netbooków i tabletów. Dell i Hp trzymam osobno żeby się nie pomylić ;) Podstawowy pakiet wisi przy biurku przylepiony na magnes, mniej używane kable wiszą obok by nie przeszkadzały.
Jeden magnes z HDD przykręcony do boku biurka, a drugi na trytytki przypięty do wiązki z kablami. Nie trzeba wówczas jakoś specjalnie patrzeć gdzie się kable odkłada, magnes zawsze chwyci.

Witam też mam całe kable "wtyki" bo pod taka nazwą można je znaleźć, często kupuje w it-network robiąc zamówienie.

#29 Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

ppgg1 22 Лютого 2017, 12:52
Uniwersalne zestawy są na Ali
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... op+dc+jack
, jednak ja z nich zrezygnowałem bo przytrafiło mi się, że jeden w środku stracił kontakt a drugi grzał się wewnętrznie, trzeba o tym pamiętać używając takich zestawów.

Kupiłem ze względu na niską cenę i bogaty zestaw. Na chwilę obecną działają bez zastrzeżeń, użyte dopiero 2-3 razy :).

Re: Końcówki do zasilacza serwisowego.

Google Adsense [BOT] 22 Лютого 2017, 12:52

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей