• ezp2010 - brak sterownika windows 10 x64

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 ezp2010 - brak sterownika windows 10 x64

kowalcook 15 Січня 2017, 18:24
Witam, jak w temacie, udało się komuś zainstalować sterownik do tego programatora na windows 10 ?
ja próbowałem na 2 komputerach bez rezultatu, wyskakuje mi komunikat że sterownik jest niezgodny.
Rozwiązał ktoś może ten problem ?

Re: ezp2010 - brak sterownika windows 10 x64

Google Adsense [BOT] 15 Січня 2017, 18:24

#2 Re: ezp2010 - brak sterownika windows 10 x64

JPserwis 15 Січня 2017, 18:52
Tutaj masz sprawdzony zestaw sterowników i oprogramowania mam windows 10 i śmiga bez problemów.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

#3 Re: ezp2010 - brak sterownika windows 10 x64  [РІШЕНО]

mar244 15 Січня 2017, 23:30
kowalcook написав:Witam, jak w temacie, udało się komuś zainstalować sterownik do tego programatora na windows 10 ?
ja próbowałem na 2 komputerach bez rezultatu, wyskakuje mi komunikat że sterownik jest niezgodny.
Rozwiązał ktoś może ten problem ?

Niekiedy trzeba wyłączyć Cyfrowe Podpisywanie sterowników, po wyłączeniu instalujemy i powinno śmigać :)

#4 Re: ezp2010 - brak sterownika windows 10 x64

kowalcook 17 Січня 2017, 15:18
Witam, dzieki kolego z JPserwis za sterowniki, ale miałem dokładnei te same i również mam programator w wersji v.3, natomiast kolega mar244 rzeczywiście miał rację wyłączenie wymuszania podpisów sterowników w 10 w opjach rozruchu rzeczywiście pomogło i system przyjął te sterowniki.

Dziwne jest to, że system nie pisał wcześniej iż problem tkwi w weryfikacji podpisu, tylko kompunikat informował o niepowodzeniu instalacji i że plik sterownika może być uszkodzony.

Najważniejsze że pomogło, dzięki za radę :)

pozdrawiam

Re: ezp2010 - brak sterownika windows 10 x64

Google Adsense [BOT] 17 Січня 2017, 15:18

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей