• Za co forum kradnie punkty?

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Za co forum kradnie punkty?

by opelr 22 January 2017, 20:07
Kiedyś tam miałem kilka, dwa razy klikałem datek na serwer a tu jakieś ciekawe komunistyczne zasady panują, coś zeżarło 0,4- punkta i nie raczyło poinformować.

Re: Za co forum kradnie punkty?

by Google Adsense [BOT] 22 January 2017, 20:07

#2 Re: Za co forum kradnie punkty?  [SOLVED]

by Usunięty Użytkownik 402 22 January 2017, 21:44
Możesz jaśniej bo nie wiadomo o co ci chodzi.

Poleciały do kosza jakieś twoje posty?

#3 Re: Za co forum kradnie punkty?

by opelr 23 January 2017, 18:26
Tak, poleciał, ale zanim go napisałem miałem 7,20 teraz 7(przed napisaniem dwóch postów tutaj za 0,10), nie wazne, napisałem co myśle, na innych forach nawet u ruskich nie ma takich problemów, zagraniczne grupy dyskusyjne to wogóle nie ma co pisac bo strata czasu dla mnie, nawet dobrego biosu z czystym regionem nie można dac bo nie podałem kontrolera kiedy kazdy wie o jaką płyte chodzi lol, bawcie sie dobrze w regulaminy hej

#4 Re: Za co forum kradnie punkty?

by Vogelek23 24 January 2017, 11:23
Za co punkty zostały Ci zabrane, to sam możesz sprawdzić w wyciągu z operacji na punktach: statement.php (znaczy, sprawdzisz sobie po powrocie z urlopu, bo nakładam bana na 4 tygodnie za te oszczerstwa z tematu).

Brak zasad prowadzi do kompletnego bałaganu a ja nie zamierzam biernie przyglądać się, jak ktoś świadomie i celowo niszczy lata mojej pracy, mając w nosie ustalone od dawna reguły. Tysiące aktywnych Użytkowników potrafią stosować się do zasad, a Ty jeden masz z tym odwieczny problem i stale coś Ci nie pasuje. Forum jakoś sobie poradzi bez Ciebie przez ten miesiąc.

Re: Za co forum kradnie punkty?

by Google Adsense [BOT] 24 January 2017, 11:23