Forum rules: Click here to view the forum rules
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a
by Google Adsense [BOT] • 26 October 2014, 21:40
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Na dzień dzisiejszy nie ma dogodnej możliwości modyfikacji Tapatalk, aby naliczane były punkty za posty. Twórca tej aplikacji ostatnio zmienił znacząco sposób jej aktualizacji - zamiast standardowej aktualizacji phpBB, która daje możliwość pozostawienia zmian, dokonanych w plikach aplikacji, aktualizacja Tapatalk polega na usunięciu w całości starej wersji i wgraniu nowej, co powoduje utratę wszelkich zmian w skrypcie aplikacji. Nie można jednocześnie pozostawić starej wersji, gdy została wydana nowa, bo twórca aplikacji wysyła powiadomienia o nieaktualnej wersji i blokuje część funkcji. Nie bardzo mi się natomiast "uśmiecha" modyfikowanie kodu za każdym razem, gdy wychodzi aktualizacja Tapatalk.
Jedyną możliwością na tę chwilę jest porozmawianie z twórcą Tapatalk i przekonanie go, aby dodał możliwość aktualizacji ręcznej. Zajmę się tym w najbliższym czasie.
Uwaga! Od dnia 10 czerwca 2017 roku Tapatalk przestaje być wspierany przez forum, z uwagi na źle dopracowany skrypt aplikacji Tapatalk. Proszę o niezadawanie pytań ani sugestii, związanych z Tapatalk.
Jedyną możliwością na tę chwilę jest porozmawianie z twórcą Tapatalk i przekonanie go, aby dodał możliwość aktualizacji ręcznej. Zajmę się tym w najbliższym czasie.
Uwaga! Od dnia 10 czerwca 2017 roku Tapatalk przestaje być wspierany przez forum, z uwagi na źle dopracowany skrypt aplikacji Tapatalk. Proszę o niezadawanie pytań ani sugestii, związanych z Tapatalk.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Re: Naliczanie punktów za posty z Tapatalk'a [SOLVED]
by Google Adsense [BOT] • 4 February 2017, 07:50
Similar Topics |
---|
Co to za układ ? [SOLVED] |
TP-Link C510W - Co to za układ? |
Tv Funai 32FL553P/10 Uszkodzony zasilacz, co to za element? |
Dell 7390 LA-F292P - za małe napięcie na linii głównej |