• Hity AlleDrogo...

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).

Re: Re: Hity AlleDrogo...

by Google Adsense [BOT] 23 December 2016, 01:09

#363 Re: Hity AlleDrogo...

by AdamStar 23 December 2016, 09:11
Vogelek23 wrote:Nitowania już film nie uwzględnia...? :lol:

A na czym niby mieliby nitować jak gość wyrwał mocowania w całości. Powinien je najpierw odpowiednio ponacinać żeby się ładnie złożyły i później było do czego łapać. Tak to jest dramat, ale już widzę wysyp takich bubli :D

#364 Re: Hity AlleDrogo...

by michalmwp 23 December 2016, 09:44
Chyba sobie zrobiłem pod górkę. Wczoraj wieczorem ta klawiatura kosztowała 164zł, dziś rano 350. Czyżby gość tak szybko zareagował na wzrastającą liczbę wyświetleń?

#365 Re: Hity AlleDrogo...

by Vogelek23 23 December 2016, 10:07
michalmwp wrote:Czyżby gość tak szybko zareagował na wzrastającą liczbę wyświetleń?
37 wyświetleń to jest tyle, co nic. Myślę, że sprzedający jest czytelnikiem naszego forum ;)

#368 Re: Hity AlleDrogo...

by Vogelek23 11 January 2017, 04:47
JPserwis wrote:PS moim zdaniem brakuje dopisku , mało używana, sporadycznie zrobiła 20 układów , leży i się kurzy.
Obawiam się, że raczej nie zrobiła... ;)

JPserwis wrote:nic tylko targować cenę
Nie ma co targować - sprzedający przez pomyłkę wstawił przecinek ZA drugą dziewiątką, a nie PRZED :lol:

#371 Re: Hity AlleDrogo...

by perpuchaty 5 March 2017, 13:48
Image
Image
Ktoś wynalazł nowe spoiwo, niska temperatura lutowania. Przy 100 stopniach układ zaczął pływać. Superglue! :lol:

#372 Re: Hity AlleDrogo...

by Vogelek23 5 March 2017, 17:46
perpuchaty wrote:Ktoś wynalazł nowe spoiwo, niska temperatura lutowania. Przy 100 stopniach układ zaczął pływać. Superglue! :lol:
Takie spoiwo wynaleziono już jakiś czas temu - stop Lichtenberga. Trzeba było wrzucić płytę do gara z wrzątkiem, to byś zobaczył, co jeszcze odpadnie :lol:

#373 Re: Hity AlleDrogo...

by Usunięty Użytkownik 402 6 March 2017, 09:37
Kilka padów do odbudowy i będzie śmigać ;)

#374 Re: Hity AlleDrogo...

by Vogelek23 8 March 2017, 00:08
LAZY wrote:Kilka padów do odbudowy i będzie śmigać ;)
No co racja, to racja - worek cementu, cztery łopaty piachu, wiadro wody... :lol:

#375 Re: Hity AlleDrogo...

by michalmwp 12 March 2017, 13:46
Vogelek23 wrote:Takie spoiwo wynaleziono już jakiś czas temu - stop Lichtenberga (cynowanie płytek we wrzątku). Trzeba było wrzucić płytę do gara z gotującą się wodą, to byś zobaczył, co jeszcze odpadnie :lol:

Samsung lutuje czymś takim telewizory. Niedawno koleś dał mi płytę do zrobienia. Spoiwo upłynniało się przy 115 st.C. sam byłem w szoku bo już na początku profilu wszystko zaczęło jeździć na płycie. Sam spód wystarczył do zdjęcia procesora graficznego. Płyta była z 2016r. Jak to się ma do ROHS to nie wiem.

#376 Re: Hity AlleDrogo...

by RafalB 13 March 2017, 00:38
michalmwp wrote:Jak to się ma do ROHS to nie wiem.

Bizmut to nie ołów więc ma się dobrze :)

#377 Re: Hity AlleDrogo...

by rubin714p 13 March 2017, 15:04
Widziałem raz na allegro jak gość miał do sprzedania oryginalą kopię WindowsXp. Długo się zastanawiałem nad tym czy to kopia? Czy oryginał:).

#378 Re: Hity AlleDrogo...

by Vogelek23 13 March 2017, 15:38
rubin714p wrote:Widziałem raz na allegro jak gość miał do sprzedania oryginalą kopię WindowsXp. Długo się zastanawiałem nad tym czy to kopia? Czy oryginał:).
Wyobraź sobie, że idziesz do sklepu komputerowego, aby zakupić sytem Windows - jak myślisz, otrzymasz kopię, czy oryginał? ;) Oczywiście, że kopię - tyle, że na ORYGINALNYM nośniku Microsoft :lol:

RafalB wrote:Bizmut to nie ołów więc ma się dobrze :)
Problem w tym, że stop Lichtenberga (podobnie jak stop Newtona czy Lipowitza) zawiera ca. 30% ołowiu :lol:

#379 Re: Hity AlleDrogo...

by rubin714p 15 March 2017, 11:59
Kolego jak może być oryginalna kopia? Albo jest kopia albo jest oryginał z Microsoftu. Tak? A kopie mogę zrobić w domu.Więc chyba jest różnica.Ja mam w domu oryginalną kopie Damy z łasiczką. I też kolega twierdzi ,że mam oryginał? :)

Re: Hity AlleDrogo...

by Google Adsense [BOT] 18 March 2017, 11:52
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).