• Braki polskich liter.

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Braki polskich liter.

by WIOLAD 8 June 2017, 18:23
Co się dzieje ze stroną?
W tekście brak polskich liter, górny pasek jak na zdjęciu, powiększone litery w postach.
Image

Re: Braki polskich liter.

by Google Adsense [BOT] 8 June 2017, 18:23

#2 Re: Braki polskich liter.

by Vogelek23 8 June 2017, 18:48
Forum jest w trakcie gruntownego przeglądu skryptu - łatam wszystko, co znajdę, bo skrypt jest, niestety, nieco dziurawy i w trybie debuggera wyszły takie "kwiatki". Proszę o cierpliwość.

#3 Re: Braki polskich liter.

by matisblu 8 June 2017, 19:24
Witam
A mi te duże litery odpowiadają ;). Po całym dniu slipania na truchłem laptopów w końcu można coś przeczytać ;).
Oczywiście za ten post proszę punktów nie naliczać bo to taki offtop ;).

#4 Re: Braki polskich liter.

by Vogelek23 8 June 2017, 19:52
matisblu wrote:Oczywiście za ten post proszę punktów nie naliczać bo to taki offtop ;)
Za późno, już naliczyło :lol:

#5 Re: Braki polskich liter.  [SOLVED]

by Vogelek23 8 June 2017, 22:54
OK, wygląda na to, że wszystko działa poprawnie. W razie błędów, proszę informować mnie w tym dziale. Temat na tę chwilę zamykam.

Re: Braki polskich liter.  [SOLVED]

by Google Adsense [BOT] 8 June 2017, 22:54